.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    havaisko_viki
    Guest

Ne nosia na alkohol!!!!

Naskoro za prav pat vkusih alkohol i sam mn pritesnena! Samo si topnah v chasata na tate i mi stana edno takova mn hubavo i toplo i ludo tova normalno li e???

Guest
    omfg

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    ти да не си на 9-10 години?

Guest
    Първо не ти давам повече от 10 години щом си си"топнала малко от чашате на тате и ти е станало едно такова хубаво"
    и второ няма смисъл от задръстване на фоума от такива тъпи теми

Супер фен
    Град
    в килера
    помня като бях на 10 и нямаше никой в стаята, а на масата имаше шише вино, сипах си половин чашка и после казах на майка ми че съм се почувствала "странно" и ми е станало "весело"

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    луди ли сте на 10 години децата вече пият сериозно ... бтв не се базикам има итакива индивиди , дето могат да издаржат на акохол повече от мен, въпреки че аз не пия ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Ne na 16 sam i tochno v tova e problema!!!! Kajete mi kakvo da pravia kak da si podobria imuniteta??

Naskoro za prav pat vkusih alkohol i sam mn pritesnena! Samo si topnah v chasata na tate i mi stana edno takova mn hubavo i toplo i ludo tova normalno li e???
    Оо" stfu
    Да не си паднала от Марс?!
    Направо като го проетох и...
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    xaxaaaaa nie za pyrvi pyt s moqta fr kato pihme alkohol be6e prez no6ta kym 2,3 4asa i izpihme edin lityr vodka dvete sami i 4ak sled votirata 4a6a ni hvana a na 3-tata i 4-tata lejahme i si povry6tahme vyrhu sebe si
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    pfffffffff .... nakude vyrvi Sveta tva i dete na 5 nqma da se zamae ot edno topvane v 4a6kata na tate... ti ne si samo luda ami si i mnogo luda...izob6to ni6to ne ti e stanalo otka4alka takava

Ами мила поодрънкала си се леко , но спокойно - на имунитета ти нищо му няма .

И да ти кажа , хубаво е че така се притесняваш ,защото като гледам някои келеши как се наливат като невидели , ми се иска всички да бяха като теб

Голям фен
    Град
    София
    а па ако знаеш какво става ако си топнеш и другия пръст...

Emi kato ne nosish na alkohol nqma da piesh... ili po umereno,...;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Re: Ne nosia na alkohol!!!!

Цитирай Първоначално написано от havaisko_viki
    Ами при над 99% от хората топнали си в ташата на тате се забелязва,че им става едно такова студено ги лъха и им се доспива,ти си много рядък случай..
    Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.

Guest
    Не носиш на алкохол..хмм...а на бой носиш ли?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka

havaisko_viki
    Guest
    Ujasni ste!!!! Niama li modeatori v tozi forum??? Men me e strah da ne me napie niakoi i iznasili ne znam kakvo da napravia a vie taka da se podigravate!!

Град
    Варна
    Не носиш на алкохол-да ти имам проблема.Да те напие някой и да те изнасили..? Малеее, ебахти въображението. Съжалявам да ти го съобщя, ама си куха като пробит гьон. Ето и няколко аргумента, които подкрепят мнението ми :
    1) Не носиш на алкохол - ами няма да пиеш толкова. Или изобщо, еб*хти.
    2) "Някой да не те напие" - А ти човек ли си? Собствена воля имаш ли? Това "Еди-кой-си ме напи!" пък е наай-тъпото нещо, което можеш да кажеш. Като не пиеш, няма как да се напиеш или да те напият. Установен факт.
    3) И, само за информация, познавам момичета, които от една бира са под масата...буквално. И досега (няма да повярваш, толкова е невероятно) НИТО ВЕДНЪЖ не са ги напивали и изнасилвали. Така че се поуспокой малко, спри филмите за месец-два и може да се оправиш...
    Ай сиктир вече с тез глупости...

Re: Ne nosia na alkohol!!!!

Цитирай Първоначално написано от havaisko_viki

Чакай чакай малко, ти да не сънуваш нещо братовчед ми които е на 9 годинки, на изпращането на брат си послучай завършването на 12ти клас изпи чаша и малко шампанско и не му стана нищо,за това недей говори така невъзможно е от "едно топване в чашата на тати" да ти се случи това.
    Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ако тренираш, ще държиш
    Аз държа много на алкохол, но избягвам да употребявам
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    sofiqqq
    ''.......и ми стана много хубаво'' омфг еми кфо баце алкохола те зовеее полека
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

apfff spr si zle we xaxa kvo pulnite forumite samo s nqkvi gluposti
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Guest
    Предлагам ти да си топнеш главата в някой бидон с ракия да видиш тогава колко хубаво и топло ти става

Co[mix]_Girl
    Guest
    hahah ti pone si po-ikonomichna..nqma da plashtash golemi smetki po kafetata a ako iskash da se nauchish da piesh....praktikata mu e maikata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си