- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ne nosia na alkohol!!!!
Naskoro za prav pat vkusih alkohol i sam mn pritesnena! Samo si topnah v chasata na tate i mi stana edno takova mn hubavo i toplo i ludo tova normalno li e???
omfg
Първо не ти давам повече от 10 години щом си си"топнала малко от чашате на тате и ти е станало едно такова хубаво"
и второ няма смисъл от задръстване на фоума от такива тъпи теми![]()
помня като бях на 10 и нямаше никой в стаята, а на масата имаше шише вино, сипах си половин чашка и после казах на майка ми че съм се почувствала "странно"и ми е станало "весело"
луди ли сте на 10 години децата вече пият сериозно ... бтв не се базикам има итакива индивиди , дето могат да издаржат на акохол повече от мен, въпреки че аз не пия ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ne na 16 sam i tochno v tova e problema!!!! Kajete mi kakvo da pravia kak da si podobria imuniteta??
Оо" stfuNaskoro za prav pat vkusih alkohol i sam mn pritesnena! Samo si topnah v chasata na tate i mi stana edno takova mn hubavo i toplo i ludo tova normalno li e???
Да не си паднала от Марс?!![]()
Направо като го проетох и...![]()
![]()
![]()
![]()
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
xaxaaaaa nie za pyrvi pyt s moqta fr kato pihme alkohol be6e prez no6ta kym 2,3 4asa i izpihme edin lityr vodka dvete sami i 4ak sled votirata 4a6a ni hvana a na 3-tata i 4-tata lejahme i si povry6tahme vyrhu sebe si![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
pfffffffff .... nakude vyrvi Sveta tva i dete na 5 nqma da se zamae ot edno topvane v 4a6kata na tate... ti ne si samo luda ami si i mnogo luda...izob6to ni6to ne ti e stanalo otka4alka takava
Ами мила поодрънкала си се леко , но спокойно - на имунитета ти нищо му няма.
И да ти кажа , хубаво е че така се притесняваш ,защото като гледам някои келеши как се наливат като невидели , ми се иска всички да бяха като теб![]()
а па ако знаеш какво става ако си топнеш и другия пръст...
Emi kato ne nosish na alkohol nqma da piesh... ili po umereno,...;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами при над 99% от хората топнали си в ташата на тате се забелязва,че им става едно такова студено ги лъха и им се доспива,ти си много рядък случай..Първоначално написано от havaisko_viki
![]()
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Не носиш на алкохол..хмм...а на бой носиш ли?![]()
Първоначално написано от fti4ka
![]()
Ujasni ste!!!! Niama li modeatori v tozi forum??? Men me e strah da ne me napie niakoi i iznasili ne znam kakvo da napravia a vie taka da se podigravate!!
Не носиш на алкохол-да ти имам проблема.Да те напие някой и да те изнасили..? Малеее, ебахти въображението. Съжалявам да ти го съобщя, ама си куха като пробит гьон. Ето и няколко аргумента, които подкрепят мнението ми :
1) Не носиш на алкохол - ами няма да пиеш толкова. Или изобщо, еб*хти.
2) "Някой да не те напие" - А ти човек ли си? Собствена воля имаш ли? Това "Еди-кой-си ме напи!" пък е наай-тъпото нещо, което можеш да кажеш. Като не пиеш, няма как да се напиеш или да те напият. Установен факт.![]()
3) И, само за информация, познавам момичета, които от една бира са под масата...буквално. И досега (няма да повярваш, толкова е невероятно) НИТО ВЕДНЪЖ не са ги напивали и изнасилвали. Така че се поуспокой малко, спри филмите за месец-два и може да се оправиш...
Ай сиктир вече с тез глупости...![]()
Първоначално написано от havaisko_viki
Чакай чакай малко, ти да не сънуваш нещо братовчед ми които е на 9 годинки, на изпращането на брат си послучай завършването на 12ти клас изпи чаша и малко шампанско и не му стана нищо,за това недей говори таканевъзможно е от "едно топване в чашата на тати" да ти се случи това.
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
Първоначално написано от niGGa
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
Ако тренираш, ще държиш
Аз държа много на алкохол, но избягвам да употребявам
Jebem te u usta, jebem te u oko
''.......и ми стана много хубаво'' омфгеми кфо баце алкохола те зовеее полека
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
apfff spr si zle we xaxa kvo pulnite forumite samo s nqkvi gluposti
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Предлагам ти да си топнеш главата в някой бидон с ракия да видиш тогава колко хубаво и топло ти става![]()
hahah ti pone si po-ikonomichna..nqma da plashtash golemi smetki po kafetataa ako iskash da se nauchish da piesh....praktikata mu e maikata
![]()