- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBI4AM GO . . . NO... DOSTOINSTVOTO MI
zdraveite mnogo sam obarkana vqrno e 4e sama trqabva da re6a no iskam saveti i ot vas zna4i problema e sledniq.V4era se skarahme mnogo gadno s priqtelq mi toi vyrve6e predi mene se edno ne se poznavame i sled tova vidqh 4e ne se obra6ta dori da me vidi kade sam i az trygnah da drugata strana apak toi trygnal sled men i kat doide me blysna da vyrvq s nego vlqzah me v kolata i mi vika 4e sam bila bokluk da sa maham ot kolata i az vikam ok i tryvam da izlizam pak oi ne ma puska...sled tova po4na mnogo da me obijda i az go naredih malko no po edno vreme ne se sdyrjah i go udarih i toi me udari apak predi mi be6e kazal 4e dokato me obi4a ne moje da me udari.........posle mi vika 4e vyob6te ne mu e pukalo za mene i taka natataka kaza mi da ne reva pisnalo mu ot sceni i az mu kazah 4e nego 6te go boli pove4e i da ne mi izliza s tiq nomera......sled 20 min obidi vikove udari toi po4na da me pregry6ta i da mi vika da ne pla4a....... i kaza kakvoto re6a tova 6te e ..i sled 1 4as mu kazah 4e e po dobre da ne sme zaedno,i toi se razplaka kaza 4e ne moje bez men i nz kakvo da pravq az naistina go obi4am mnoogo ot 1 god i 3 meseca sme zaedno no ot druga strana ne me obijda za 1-vi pyt...i ve4e nz kato mu kazah 4e e po dobre da se razdelim toi kaza 4e 6te se hvyrli i t.n. POMOGNETE VI MOL VI nemoga da spra da pla4aaa NZ KAKVO DA PRAVQ
Vijte se i pogovorete na 4 o4i.Izqsnete se kakvi sa vi problemite i dali shte mojete da se spravite s tqh.Spored men e vazmojno neshtata da se opravqt,no trqbvat usiliq i ot dvete strani.Dai mu 2-ri shans.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не знам дали лъже или се заблуждава, но определено това, което ти е казал, като се е разплакал не е истина.Не можеш така да унижаваш някой и после с ръка на сърцето да кажеш, че го обичаш...![]()
Помисли си много добре дали си заслужава да си с такъв човек, защото явно ти с него не си щастлива.Може да сте от не малко време заедно, но по-добре без него, отколкото обиди и унижения.![]()
Любовта е хубаво нещо, но когато са замесени обиди и насилие, бягай надалеч.
такива простаци много ги мразя. Ударил те е и ти все още си с него???препоръчвам ти колкото и да го обичаш да не се занимаваш повече с него. такива идиоти никога не се променят
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4am
Mnogo shansoveПървоначално написано от Анонимко
I toi gi e propilqval?Zna4i ne ocenqva tova koeto ima...i veroqtno shte go oceni sled kato go zagubi(kakto stava vinagi).Ostavi go.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Обичай го, хубаво, но после не знам защо се оплакваш като си готова да търпиш такова нещо...
OFFF MNOGO GO OBI4AM SAMO KATO SI POMISLQ 4E NQMA DA SAM S NEGO ME BOLI......syrceto mi se kysa.........az predi 30 min mu pratih sms 4e 6te izlezem no nemoga ve4e da mu prostq.......mislih si da go ostaq da postrada i sled 3 dena da mu zvanna no neznam....predniq pat pak mi se moli6e s sylzi na o4i i kaza 4e nqma da se povtori........naisitna i az sam netyrpima no za6to pak da me obijda taka
Първоначално написано от koalka
Dosega s koeto i mom4e da sam bila predi nikoga ne sam tyrpqla,no nego go obi4am da ne mislite 4e mi e mnogo hubavo i az si imam dostoinstvo no sam gotovq da go potyp4a zaraadi lubovta mi nz nz nz iskam da umra
Обичаш го, разбирам те, но ти е писнало.В един момент просто ще усетиш, че няма да можеш да продължиш тази връзка и сама ще я приключиш.
Колкото и да го обичаш не позволявай да те унижава и да се държи така с теб.Просто не заслужава да е с теб и не заслужава тая любов, която му даваш.
както казах такива идиоти никога не се променят колкото и шансове да имат
Tova e 4e nikoga nemi e izneverqval i mnoogo pyti mi e dokazal 4e me obi4a moje i da prevyrta ot hapovete koito vzima nz no pak i az sam golqm inat i vse trqabva da stane na moita ako pak probvam da se promenq?![]()
Защо ти трябва да се променяш?Сигурна ли си, че прпоблема е в теб?
Просто не знам как търпиш обидите и униженията.Повярвай ми, аз адски много обичам приятеля ми, не мога без него, но ако направи такова нещо няма да види може би, ако не се промени и не видя промяната.
Това си е твоя живот, ти избираш как да го живееш и какво съответно да търпиш.
Първоначално написано от koalka
Dano da ne ti se nalaga da razbere6 kakvo e no ako naistina go obi4a6 si gurna sam 4e 6te mu prosti6.Iaz predi razsyjdavah taka no sega se uverqvam 4e sam gre6ala
явно си си решила да си си снего независимо какво прави той. Предполагам че никой от форума не може да те разубеди. Както казва баща ми: "Живота си е твой, прави каквото искаш. Но ако направиш нещо обратно на това което съм те посъветвал и сгрешиш, не идвай да ми ревеш"
macko spokoinoi pri men ima takiva raboti . nie se karame i az po4vam da ubijdam i kato udarq i toi mi otvra6ta ,ina4e nikoga nqma da go napravi parvi. obujava me ama ne e i normalno az da go udrqm kolkoto si iskam a toi da sedi kato putka . predpolagam 4e i pri teb e taka
ve4e ako te udari parvi e drygo ne6to, a obidite te se zabravqt golqma rabota kato ti e kazal bokluk , nie sme se psuvali i pak sme adski 6tastlivi i se obi4ame 3 godini . spoko macka ako se obi4ate badete zaedno prosto gledaite da ne stava prekaleno 4esto
uspeh
Първоначално написано от Анонимко
sqka6 to4no tova o4akvah da pro4eta........ vyprosa e 4e mnogo ot davna si gu udrqm dori bez da me e obidil i toi nikoga ne me e udaril no ve4e nz za koi pyt go udrqm udari me po silno po kylkata apak po liceto me udari leki4ko zarazlika ot men no nz nz ssq mi zvanna i kaza 4e ako iskam da izlezem nqma da me nasilva az sam znaela mn. dobre 4e toi iska vsi4ko da si e po staromu i da ne se razdelqme .....
КОмпетентно мнение не мога да дам,но всеки заслужава 2ри шанс.Може и да има проблем с нервите,аз познавам един от моя клас дето с приятелката си си викат и той я обижда и я удря,ама след час-два се целуват,прегръщат и т.н.Ако много го обичаш ,вземете да си поговорите насаме надъълго и нашироко и му обясни,че така няма да можеш да живееш с него,и или да се промени или окончателно да скъсате.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
4e e zle s nervite-zle e! 4e e prostak-prostak e!ama 6tom kazva6 4e go obi4a6 nqma nikuv smisal da ti govorim 6toto polza nqma da ima.no ako produljava taka rano ili kuso 6e ti pisne.a ti i toi na kolko ste?
az sam na 18 a toi na 20Първоначално написано от MaLkO_bIjU
Аааа...
'ще се самоубия бла бла'...
Тия номера и баба ги знае. Ударил те е един път, ако се върнеш ще те удари и втори!
Така, че колкото и да го обичаш не се връщай. НИКОГА НЕ ПОСТАВЯЙ ЕДНО МОМЧЕ НАД ДОСТОЙНСТВОТО СИ!
I love you...
Щом искаш да си с него, щом го обичаш и може да понасяш обидите му бъди с него. Дано не съжаляваш по-нататък, защото такива хора не се променят, той винаги ще бъде такъв, а не се знае дали няма да ти писне от такива сцени и обиди.Времето ще покаже.
Kolkoto i da go obichash ne mislq,che zaslujavash da tyrpish ubidite mu.Znam,che ti e trudno,no trqbva da rshish dali iskash da prodyljavate taka.Ti sama kaza,che i drug pyt se e sluchvalo tova a efekt nqma.Zamisli se struva li si?A i myjkite sylzi ....
I vse pak pogovori s nego seriozno!
az nqma6e da go tarpq-otrqzva6 go,kak si pozvolqva?!ne se zanimavai pove4e
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...