.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    Бе я го разкарай тоя боклук мъж които удря жена за нищо не става
    Аз лично бих умрял но никога не бих ударил жена.
    Как може да го търпиш да те обижда и да те удря.Но явно любовта е сляпа и това показва че явно го обичаш но ме съмнява да е и от двете страни по добре си дръж на достойнството и го зарежи тоя

Град
    Плевен
    бий му шута!той не те заслужава.Иначе не те разбирам , той те смазва и психически и физически а ти тичаш след него и му се молиш,и на следващия ден го търсиш.Забелязъл съм че има такава психична форма в много момичета като тебе,аз я наричам мазохизъм.Предполагам че в началото на връзката ти си показала слабост и слабия си характер пред него и той се е възползвал от ситуацията(казъл си е "Тая е зле и ми се връзва,затова ще си правя каквото си искам.).Предполагам че ще ти е трудно да го забравиш като скъсате,обаче сама си си причинила тази болка...И се опитай да се промениш защото това няма да е трудно да се повтори във някоя друга от следващите ти връзки... успех!

Мога мно неща да пиша, ма понеже съм ги писал по 100 пъти сигурно вече, ш' я давам на кратко... та:

1 - кфото и да си лафиме тука, ти си си набила чивийте кфо да правиш

2 - може те бие, може те псува , ма любовта е сляпа и глупостта я води за ръка.

3-то и последно ; оправяй се, не си малка !!

Guest
    Horata sa si kazali "Osaznava6 cennosta na ne6o 4ak kogato go zagybi6".Kaji mu 4e ne iska6 da bade6 s nego dokato ne se promeni.Pi6ete si 4atete si da ne ti e tolkova trudno aama ne se i doblijavai do nego.Tfa e moq savet

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4am
    Mnogo shansove I toi gi e propilqval?Zna4i ne ocenqva tova koeto ima...i veroqtno shte go oceni sled kato go zagubi(kakto stava vinagi).Ostavi go.

mmm 6tom ne te obijda za purvi put napravo kusai s nego ne te zaslujava kak moje d ate udrq....
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    a moje li da te pitam za6to se skarahte ,za6toto ti namira6 vina v nego...no ako si si zaslujila obidite i 6amara. i az da sam mom4e i da gledam gaDJETO MI S nekvi dr mom4eta...ala bala i az da sam napraila taka. no ako ti ne si vinovna,naistina toi nqma nikakvo pravo da te udrq. ako mi se slu4i nqkoga bih dala 2 ri 6ans a povtori li se ........prosto az sam do tuka
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    такива простаци много ги мразя. Ударил те е и ти все още си с него???препоръчвам ти колкото и да го обичаш да не се занимаваш повече с него. такива идиоти никога не се променят
    Ne bix mogla da produlja s 1 4ovek ako me e ydaril i to ne edin put, kakto i ako me obijda po tozi na4in.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Говорете сериозно. Кажи му, че искаш да си с него и че го обичаш много, но той трябва да спре да се държи така с теб.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    Град
    Варна
    Били са интересни тея година и три месеца

Нали ? Хуу беше ма до там си беше ... еми такъв е филма, чат пат се повтаря даже

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мдаа това са тъпите комплексирани мъже, които си мислят че жената до тях е като предмет....когато са ядосани могат да я удрят да викат,а после 'се едно нищо не е станало и 'се едно тя ще забрави.......Той няма да се промени!Хората са казали неслучайно : "Вълкът козината си мени, но нрава не" ... колкото и пъти да ти обещава, че ще се промени, и да плаче, да се моли да останеш при него - после е пак същото, нали?!?!
    Никой човек не заслужава да го обиждат, удрят и тормозят...не вярвам, че го обичаш, не вярвам, че можеш да обичаш човек, който ти причинява болка ( в случая и физическа и душевна ).Просто си свикнала с него и се стремиш да го приемеш такъв какъвто е - само и само да не останеш без него.
    Мисля, че няма смисъл да си губиш времето с него.Ако не сега то след месец, година, две ... ще ти омръзне от всичко това и ще му кажеш "Довиждане".Така че - зарежи го, намери човек, които да те цени докато сте заедно, а не такъв който ще те оцени след като сте БИЛИ заедно!(както мисля че ще стане с приятеля ти - ще го зарежеш и ще съжалява за всичко).
    Една връзка не трябва да тъпче постоянно на едно място, трябва й развитие.Дали ще се развива в положителна или в отрицателна посока зависи от 2те страни.
    Като чета какво си написала...вашта не се развива в нито една от двете страни...нито е към края си, нито имате добро бъдеще заедно...така че пак ще ти кажа - Зарежи го!!!Ще го преодолееш, не е това най-голямата трудност с която ще се сблъскаш, така че... Успех!
    P.S. и без повече обиди, шамари и сълзички!Никой не го заслужава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си