- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBI4AM GO . . . NO... DOSTOINSTVOTO MI
Бе я го разкарай тоя боклук мъж които удря жена за нищо не става
Аз лично бих умрял но никога не бих ударил жена.
Как може да го търпиш да те обижда и да те удря.Но явно любовта е сляпа и това показва че явно го обичаш но ме съмнява да е и от двете страни по добре си дръж на достойнството и го зарежи тоя![]()
бий му шута!той не те заслужава.Иначе не те разбирам , той те смазва и психически и физически а ти тичаш след него и му се молиш,и на следващия ден го търсиш.Забелязъл съм че има такава психична форма в много момичета като тебе,аз я наричам мазохизъм.Предполагам че в началото на връзката ти си показала слабост и слабия си характер пред него и той се е възползвал от ситуацията(казъл си е "Тая е зле и ми се връзва,затова ще си правя каквото си искам.).Предполагам че ще ти е трудно да го забравиш като скъсате,обаче сама си си причинила тази болка...И се опитай да се промениш защото това няма да е трудно да се повтори във някоя друга от следващите ти връзки... успех!
Мога мно неща да пиша, ма понеже съм ги писал по 100 пъти сигурно вече, ш' я давам на кратко... та:
1 - кфото и да си лафиме тука, ти си си набила чивийте кфо да правиш
2 - може те бие, може те псува , ма любовта е сляпа и глупостта я води за ръка.
3-то и последно ; оправяй се, не си малка !!
Horata sa si kazali "Osaznava6 cennosta na ne6o 4ak kogato go zagybi6".Kaji mu 4e ne iska6 da bade6 s nego dokato ne se promeni.Pi6ete si 4atete si da ne ti e tolkova trudno aama ne se i doblijavai do nego.Tfa e moq savet![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
mmm 6tom ne te obijda za purvi put napravo kusai s nego ne te zaslujava kak moje d ate udrq....![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
a moje li da te pitam za6to se skarahte ,za6toto ti namira6 vina v nego...no ako si si zaslujila obidite i 6amara. i az da sam mom4e i da gledam gaDJETO MI S nekvi dr mom4eta...ala bala i az da sam napraila taka. no ako ti ne si vinovna,naistina toi nqma nikakvo pravo da te udrq.ako mi se slu4i nqkoga bih dala 2 ri 6ans a povtori li se ........prosto az sam do tuka
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ne bix mogla da produlja s 1 4ovek ako me e ydaril i to ne edin put, kakto i ako me obijda po tozi na4in.Първоначално написано от hoseto_
Говорете сериозно. Кажи му, че искаш да си с него и че го обичаш много, но той трябва да спре да се държи така с теб.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Били са интересни тея година и три месеца
Нали ? Хуу беше ма до там си беше ... еми такъв е филма, чат пат се повтаря даже![]()
Мдаа това са тъпите комплексирани мъже, които си мислят че жената до тях е като предмет....когато са ядосани могат да я удрят да викат,а после 'се едно нищо не е станало и 'се едно тя ще забрави.......Той няма да се промени!Хората са казали неслучайно : "Вълкът козината си мени, но нрава не" ... колкото и пъти да ти обещава, че ще се промени, и да плаче, да се моли да останеш при него - после е пак същото, нали?!?!
Никой човек не заслужава да го обиждат, удрят и тормозят...не вярвам, че го обичаш, не вярвам, че можеш да обичаш човек, който ти причинява болка ( в случая и физическа и душевна ).Просто си свикнала с него и се стремиш да го приемеш такъв какъвто е - само и само да не останеш без него.
Мисля, че няма смисъл да си губиш времето с него.Ако не сега то след месец, година, две ... ще ти омръзне от всичко това и ще му кажеш "Довиждане".Така че - зарежи го, намери човек, които да те цени докато сте заедно, а не такъв който ще те оцени след като сте БИЛИ заедно!(както мисля че ще стане с приятеля ти - ще го зарежеш и ще съжалява за всичко).
Една връзка не трябва да тъпче постоянно на едно място, трябва й развитие.Дали ще се развива в положителна или в отрицателна посока зависи от 2те страни.
Като чета какво си написала...вашта не се развива в нито една от двете страни...нито е към края си, нито имате добро бъдеще заедно...така че пак ще ти кажа - Зарежи го!!!Ще го преодолееш, не е това най-голямата трудност с която ще се сблъскаш, така че...Успех!
P.S. и без повече обиди, шамари и сълзички!Никой не го заслужава![]()