zdraveite mnogo sam obarkana vqrno e 4e sama trqabva da re6a no iskam saveti i ot vas zna4i problema e sledniq.V4era se skarahme mnogo gadno s priqtelq mi toi vyrve6e predi mene se edno ne se poznavame i sled tova vidqh 4e ne se obra6ta dori da me vidi kade sam i az trygnah da drugata strana apak toi trygnal sled men i kat doide me blysna da vyrvq s nego vlqzah me v kolata i mi vika 4e sam bila bokluk da sa maham ot kolata i az vikam ok i tryvam da izlizam pak oi ne ma puska...sled tova po4na mnogo da me obijda i az go naredih malko no po edno vreme ne se sdyrjah i go udarih i toi me udari apak predi mi be6e kazal 4e dokato me obi4a ne moje da me udari.........posle mi vika 4e vyob6te ne mu e pukalo za mene i taka natataka kaza mi da ne reva pisnalo mu ot sceni i az mu kazah 4e nego 6te go boli pove4e i da ne mi izliza s tiq nomera......sled 20 min obidi vikove udari toi po4na da me pregry6ta i da mi vika da ne pla4a....... i kaza kakvoto re6a tova 6te e ..i sled 1 4as mu kazah 4e e po dobre da ne sme zaedno,i toi se razplaka kaza 4e ne moje bez men i nz kakvo da pravq az naistina go obi4am mnoogo ot 1 god i 3 meseca sme zaedno no ot druga strana ne me obijda za 1-vi pyt...i ve4e nz kato mu kazah 4e e po dobre da se razdelim toi kaza 4e 6te se hvyrli i t.n. POMOGNETE VI MOL VI nemoga da spra da pla4aaa NZ KAKVO DA PRAVQ