Zdraveite!!.. za 1-vi put poseshtavam tozi site..zashtoto vijdam, che e s mladejka orientaciq.. i moje bi tuk bih nameril pomoshtta, ot koqto se nujdaq! Ne sum tursil iz mnogoto stranici na foruma dali veche nqma pusnata podobna tema, no se izvinqvam, ako ima takava.. i q zapochvam na novo. Vse pak.. bih jelal da znam..drugi ot vas, koito imat toq problem.. kak se spravqte s nego? .. izpolzvah dosta kremove..i skupi i evtini...rezultat nikakuv (.. i prosto sum se otchaql, a .. moje bi i sami znaete..samoto akne ubiva samochuvstvieto. Izpolzval sum skinoren - 17lv, taq seriq Teen Clean, i nqkvi drugi antibiotici.. ne ne i ne (.. imam chuvstvoto, che nqma spravqne.. na 19 godini sum..maika mu stara.. nqma li da svurshva veche tova( Ako ste se lekuvali s neshto.. i ste sigurni, che vi e pomognalo.. spodelete..bih bil mnogo blagodaren..ako mogat da se opomenat i ceni na preparatite.. sushto e dobre! Vqrvam, che ste suvestni hora.. i shte se otzovete na molbata mi za pomosht..! Neka vseki, koito ima mnenie po vuprosa.. da pishe