.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Moderated: Нормално ли е да се изпотявам толкова?

sorry ako temata ne e z atyka oba4e iskam da popitam dali e normalno postoqnno da s eizpotqvam i da miri6a n apot i prez 1 4as da hoda da se kypq i prez 2 4asa da mi se pika

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Ми тя тази тема за никаде не е,ама сигурно е нормално по тия летни жеги.

Guest
    Нормално е-всички се потят,когато е топло!Ако се потиш повечко си вземи Odorex-продават го в аптеките и наистина помага!

Мега фен
    Град
    София
    Нормално е в тея жеги..то е нечовешко топло.Бтв и на мене много на често вэе да ми се пикае !А иначе споко-има деэодоранти,не че много помагат ,ама..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Нормално е в тея жеги..то е нечовешко топло.Бтв и на мене много на често вэе да ми се пикае !А иначе споко-има деэодоранти,не че много помагат ,ама..
    Нормално е да се потиш малко повече от обикновено... А относно пикаенето - ми, и това е нормално, щото приемаме повече течности Ехаа, айде да не продължавам с това "нормално е", че ще взема да изкарам целия свят нормален

Ami ako si v poberteta e normalno da se izpotqva6 pove4e,za6toto v poberteta potnite jlezi zapo4vat da funkcionirat i taka te otdelqt pove4e pot ponqkoga i nepriqtna mirizma.Izpolzvai dezedoranti ili roloni za da izbegne6 nepriqtnata mirizma,no poteneto ne moje da se izbe4ne!4ao nadqvam se da sam bila polezna i ti mi pisa da pi6a pravilno eto pi6a!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си