- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- помните ли
А помните ли дъвките "лове" дето имаше картинки на момченце и момиченце дето се целуват?бяха много вкусни дъвки със супер сладурски картинки
Ако не се лъжа на тях пишеше на руски, нали?
или дъвките "турбо" ,където трябваше да събираш серията от 1 до 999и тях ги помня
![]()
и вафлите куку-руку с рекламата по ефир 2 с крокодилчето?рекламата не я помня, песничката - дааа
![]()
или паметния гол на емо костадинов срещу франция?бях малка, но гледах мача и имам смътни спомени
![]()
иии ароматизираните мокри кърпички "роза"да, може да се каже, че ги помня
![]()
модърн толкинг и шарените плетени терлъци от бабатерлъците на баба - да, модърн толкинг - не..
шоколадовите яйца?то още си ги има
![]()
плочите на Елвис и Бийтълс?разбира се
![]()
октопод 1, 2, 3, 4 ... н дето го даваха по "първа" програма и майките ни въздишаха като се покажеше стефан данаилов?мама не въздишаше, но помня филмите
![]()
тетрадката по родна реч от първи клас?не особено..
или букварчето със зле нарисувани фърфалацинее...
презервативите протекс дето беха много здрави и ги пълнехме с вода и ги хвърляхме от 5-тия етаж върху злите бабки зомбитане...
а банани с пижамио даааа
много сладурско детско беше :P
а плодчетатаи тях, ананасчето беше...
![]()
а половинчасовите анимации на Дисни,които ги даваха само в неделя от 19:30 до 20:00следях ги с голям интерес
![]()
гумените мечета...е тях ги помня \
/
телевизорите "Електрон" и "Велико Търново"нее...
шоколадите "кума лиса" и сладоледите "ескимо"да
![]()
швепса/лимонадаоще си ги има
![]()
крем за бръснене "каро"не
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Гумениет мечета не бяха ли от филмчето, а не за ядене? Детското ми беше любимото. Обаче вече почти не го помня. Спомням си отварат, която пиеха, за да могат да подскачат и ВсезнайкоПървоначално написано от Анонимко
От плодчетата харесвах Трънчо и банана /не помня как му казваха/, Кумба също не беше лоша
А от Канал 1 любимците ми бяха Чип и Дейл![]()
Помня ги...сещам, се как с останалите момиченца се събирахме на пейките пред блока и разменяхме картинките от дъвките "лове"...и как крадяхме картинките от турбото от батковците си,и ги давахме на момченцата,които харесвахме....ех...велики времена...![]()
помня някои работи, други не
шоколадови яйца, дъвки Турбо и Лов ис още ям от време на време![]()
в този ред на мисли - Помните ли "Милион и едно желания"![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от :)))))))
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
А помните ли дъвките "лове" дето имаше картинки на момченце и момиченце дето се целуват? Даа
или дъвките "турбо" ,където трябваше да събираш серията от 1 до 999 Дааа
и вафлите куку-руку с рекламата по ефир 2 с крокодилчето? И това помня
или паметния гол на емо костадинов срещу франция? Това не го помня
иии ароматизираните мокри кърпички "роза" Това също не го помня
модърн толкинг и шарените плетени терлъци от баба И това не помня
шоколадовите яйца? Тях още ги има
плочите на Елвис и Бийтълс? Брей.. И това не помня. Къде съм бляла...?
октопод 1, 2, 3, 4 ... н дето го даваха по "първа" програма и майките ни въздишаха като се покажеше стефан данаилов? Не.... И това.... Само като заглавие ми е познато..
тетрадката по родна реч от първи клас? Хъ... Помня помня...или букварчето със зле нарисувани фърфалаци И това помняяя
презервативите протекс дето беха много здрави и ги пълнехме с вода Не.... С такива неща ме съм се занимавала..и ги хвърляхме от 5-тия етаж върху злите бабки зомбита
а банани с пижами Даа... Любимо ми е
а плодчетата И те са ми любими
а половинчасовите анимации на Дисни,които ги даваха само в неделя от 19:30 до 20:00 Това ми липсва....
гумените мечета... И те ми липсват. Обожавах ги
телевизорите "Електрон" и "Велико Търново"![]()
шоколадите "кума лиса" и сладоледите "ескимо" Хм.. познато ми звучи...А... сетих се..
швепса/лимонада Дааамм...
крем за бръснене "каро" Това май още го има... Хех.. Мярках го някъде... хахх
не помните? Помнимеееее, помнимеееееееееееее
"Пуловерът на татко аз обичам ..."Първоначално написано от Анонимко
Тогава даже взимах на тате пуловера и си ходех у нас пеейки песничката.
![]()
Помня повечето от споменатите. Помня и много от детските филмчета.
Дааа, помня ги всичките и още много други. Еххх, колко одавна беше. Сега като се сетих ми домъчня, доброто детство.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Oo , " Milion i edno jelaniq " si beshe klasika. S netyrpenie chakah da doide nqkoq vakanciq , za da go pusnat i posle zapochneshe li predavaneto gledash men i brat mi krotko sednali pred TV-to bez pomen ot boqm, koito se e vihril do predi sekundaПървоначално написано от alice sw
![]()
... Illusions never changed into something real ...
да попитам тук някой знае ли от къде може да се дръпнат епизодите на "Войната на зверовете" или "Класна стая 402"![]()
дъвките "лове" дето имаше картинки на момченце и момиченце дето се целуват? да,дъвките бяха много вкусни и все хвърлях картинките![]()
или дъвките "турбо" ,където трябваше да събираш серията от 1 до 999 ?те май още ги има
и вафлите куку-руку с рекламата по ефир 2 с крокодилчето?тва не го спомням
или паметния гол на емо костадинов срещу франция?мм май не съм била родена и вс епак не помня
иии ароматизираните мокри кърпички "роза"?е туй пък съвсем...
модърн толкинг и шарените плетени терлъци от баба ?тц
шоколадовите яйца? даа много бяха вкусни,вътре с играчката
плочите на Елвис и Бийтълс? тогава още не съм била произведена
октопод 1, 2, 3, 4 ... н дето го даваха по "първа" програма и майките ни въздишаха като се покажеше стефан данаилов? м тва съм го изпуснала
тетрадката по родна реч от първи клас? ние имахме само тетрадка по "писане"
или букварчето със зле нарисувани фърфалаци?ммда и знаех буквичките още на 6
презервативите протекс дето беха много здрави и ги пълнехме с вода и ги хвърляхме от 5-тия етаж върху злите бабки зомбита ?точно тва не съм го прайла..
а банани с пижами -много ги обичах
а плодчетата -и тея
а половинчасовите анимации на Дисни,които ги даваха само в неделя от 19:30 до 20:00 -умирах си за тях
гумените мечета... -тва кво беше?!
телевизорите "Електрон" и "Велико Търново"?Само тв ВТ помня![]()
шоколадите "кума лиса" и сладоледите "ескимо" ?шоколадите бяха мн вкусни
швепса/лимонада-те още се произвеждат
крем за бръснене "каро" -не съм го използвалаама той май и ся го има
хахахахахахахахахааа...и Азис беше само Васко Педераса![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Да не изпадаме в повърхностност. Това са само предмети! Харесват ви защото са били по времето на детството, обаче ако и сега мислихте така, както тогава щяхте да видите, че и сега си има готини неща!
Не само. И сега не бих отказала 30мин Гумените мечета..Първоначално написано от Анонимко
![]()
И аз помня някои..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ми гледай ги, бе, кой та спира! Сериозно, можеш да си ги свалиш от интернет.Първоначално написано от malka_sladuranka
Има ли със субтитри или с БГ аудио...?Първоначално написано от vassilKo
Ехааа. Ако има няма да мърдам от нас и само това ще гледам. Помня го Мазньо и русокосата принцеса.. Супер готино беше..
Отивам да търся епизоди.![]()
Мда помня ..... то и някои още ги има ама мое да са с минал срок на годност![]()