[quote="))))))"][color=olive][b]А помните ли дъвките "лове" дето имаше картинки на момченце и момиченце дето се целуват?
aha
или дъвките "турбо" ,където трябваше да събираш серията от 1 до 999
и вафлите куку-руку с рекламата по ефир 2 с крокодилчето?

ку ку руку-вафла чудна със картинкиии и игриии иии

или паметния гол на емо костадинов срещу франция?
мама и тате ни бяха изгонили навънка със сестра ми, щот да могат да псуват и да не им досаждаме. помня че всички викаха, и по улиците беше пусто. след мача по магазините раздаваха безплатна кола и шок бомбони, а пред блока играхме хоро...

иии ароматизираните мокри кърпички "роза" -то още си ги има

модърн толкинг и шарените плетени терлъци от баба -в шкафа :mrgreen:
шоколадовите яйца? -да, аз още си купувам

плочите на Елвис и Бийтълс?
в баба са вече

октопод 1, 2, 3, 4 ... н дето го даваха по "първа" програма и майките ни въздишаха като се покажеше стефан данаилов?
ахааа, аз още не ги разбирах мн мн кво става във филма, ама го гледах да не оставам назад

тетрадката по родна реч от първи клас? -да-моливко, химикалко и писалко

или букварчето със зле нарисувани фърфалаци
мн грозни

презервативите протекс дето беха много здрави и ги пълнехме с вода и ги хвърляхме от 5-тия етаж върху злите бабки зомбита -аз от третия

а банани с пижами -е тогава вече бяхме по-големички

а плодчетата -със сестра ми все се карахме коя да е кумба(момиченцето), накрая тя ме набиваше, и аз бях ананас4о

а половинчасовите анимации на Дисни,които ги даваха само в неделя от 19:30 до 20:00 -чакахме ги с нетърпение цял ден...

гумените мечета... аха

телевизорите "Електрон" и "Велико Търново" -велико търново 84, си работи още в кухнята. \/

шоколадите "кума лиса" и сладоледите "ескимо" -охаа

швепса/лимонада -още обичам

крем за бръснене "каро" -тате го ползва и сега

не помните?-помним, помним..