.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    У нас Си (=

Какво си мислят момчетата?

Чудех се колко пъти момчетата мислят за момичетата, които харесват? И то не нещо свързано със секса. Да речем правят ли като момичетата/или аз поне така правя /:
    -винаги когато седна на някоя пейка с някого искам той да е до мен, да си приказваме..
    -когато се разхождам по кея пак искам да е с мен и да се държим за ръка
    -когато си лягам всяка вечер само за него си мисля
    -стремя се да ходя на места, където знам че може би ще бъде..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Interesna tema.. I az sashto pravq kato teb... to mai vsichki momicheta pravqt de.. Samo det az si mislq i "Olee toq bonbon kak iskam da me izchuka"

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    И аз много съм се чудила по тоя въпрос.. Иначе и аз така правя.. същото
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Samo det az si mislq i "Olee toq bonbon kak iskam da me izchuka"
    ee tva prozvu4a dosta brytalno!

Град
    У нас Си (=
    Хмм...момчетата доста успешно се прикриват

Мега фен
    Град
    София
    Ммм тоэи въпрос го эададе и в играта в раэдел Фън,фън и пак фън Бтв много як въпрос Не съм момче,така че ще эамълча.
    [size=7][b][u]fosse cos

Не мислят толкова романтично. Според мен в повечето случаи дори не мислят - просто обичат и искат да са с обекта на чувствата си.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    И според мен не се вживяват толкова много,колкото ние. Момчетата са странно племе и са много непредвидими. Може да се побъркани от любов по някое момиче,но според мен,никога няма да тръгнат да ходят по разни места,където знаят,че момичето ходят.....Имат си свой си начин,по който изживяват любовта,но е е различен от нашия

Guest

Re: Какво си мислят момчетата?

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Чудех се колко пъти момчетата мислят за момичетата, които харесват? И то не нещо свързано със секса. Да речем правят ли като момичетата/или аз поне така правя /:
    -винаги когато седна на някоя пейка с някого искам той да е до мен, да си приказваме..
    -когато се разхождам по кея пак искам да е с мен и да се държим за ръка
    -когато си лягам всяка вечер само за него си мисля
    -стремя се да ходя на места, където знам че може би ще бъде..
    мн си сладка междо другото :P

Guest
    Еми да си признай честно аз си мисля как да я вкарам в леглото си Поне съм искрен

Guest
    съжелявам брат но аз нямах предвид това ...който за каквото си мисли...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мислят по този начин. Това си е присъщо на жените.

Еми чак по този начин не мислят.... аз съм момче и когато съм бил с момиче, винаги съм си мислел за нея...искал съм да сме заедно, ама не чак толкова.
    Но когато съм с момче е друго. Тогава някък си се чувствам гол, когато го няма...чувствм се оязвим и сам... и ест си мисля за него.

Но работата при хетеро, би и хомо- момчетата е различна, тъй че въпроса ти е малко неточен
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не мислят по този начин. Това си е присъщо на жените.
    Мда,така е,за съжаление ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Хаха, ама какви сте сигурни... А до една сте момичета.

Зависи и от момчетата, сещате ли се? Ако общувате само с някакви напращели спортяги, за които живота се върти около фитнес салона и чалготеката, и чиито речник не надхвърля 1000 думи (300 от които марки на коли), нормално да не видите поезия или чуете серенади под прозореца си.

Щом ви интересува: често мисля за Нея, но зависи и от нещата, които върша. Т.е., ако съм пред компютъра и върша някви глупости, шанса значително спада. Но ако слушам или чета нещо романтично, често ми се иска да е наоколо, за да го споделя с Нея. Мисля за Нея, когато съм във забавни или трудни моменти, за да споделя случващото се с Нея. Мисля за Нея, когато пред мен изникват важни въпроси или интересни мисли - защото знам, че е добър слушател и интелигентен събеседник. Мисля за Нея, когато съм на красиви места - защото искам да ги споделя с нея и защото Тя би ги направила още по-красиви.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf

Зависи и от момчетата, сещате ли се? Ако общувате само с някакви напращели спортяги, за които живота се върти около фитнес салона и чалготеката, и чиито речник не надхвърля 1000 думи (300 от които марки на коли), нормално да не видите поезия или чуете серенади под прозореца си.

Щом ви интересува: често мисля за Нея, но зависи и от нещата, които върша. Т.е., ако съм пред компютъра и върша някви глупости, шанса значително спада. Но ако слушам или чета нещо романтично, често ми се иска да е наоколо, за да го споделя с Нея. Мисля за Нея, когато съм във забавни или трудни моменти, за да споделя случващото се с Нея. Мисля за Нея, когато пред мен изникват важни въпроси или интересни мисли - защото знам, че е добър слушател и интелигентен събеседник. Мисля за Нея, когато съм на красиви места - защото искам да ги споделя с нея и защото Тя би ги направила още по-красиви.
    Ожени се за мен.

Супер фен
    Естествено,че си мисля. Особено напоследък

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf

Ожени се за мен.
    Имаш грешка мила! За мен си е

Guest
    ami predisniq mi fr se promeni mn pokrai men,ne hodeshe po diskoteki trugna zashtoto znaeshe che az sam tam, ne beshe sviknal da mu puka za nqkoq-zapochna da mi prashta smsi noshtem che si misli za men..taka che ima nqkoi izklu4eniq ot tova che momcheta ne pravqt kato nas ,jalko che ne sa mn

o_O
    Интересно какво ли мисли приятелката ми по въпроса.

ВИНАГИ СИ МИСЛЯ ЗА НЕЯ
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

RQ

Ако съм с приятели и си правим кефа без приятелките си мислим как бихме могли да забием някоя и друга непозната бройка без те да разберат А иначе да имало е и моменти, в които съм бил на дискотека с приятелите, и съм се сдухвал хипер яко, че приятелката ми я няма ... даже съм плакал пред дискотеката, че те не е с мен ... тогава ме мислиха за наистина пиян .... дам по-някой път ми липсва ... повечето случаи обаче, не !
    ... k33p w@lkinG ...

Мислят си "оле тая мадама е мноу яка...как искам да я чукам...нямям търпение да си легнем...колко е сексии"
    И да,не се ебавам,до колкото знам тва си мислят,което не е толкова зле колкото звучи.Просто повече момчета не са толкова романтични и предимно в тва се изразява за тях харесването
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Мега фен Аватара на koalka
    Има и такива, които мислят.Е, не винаги толкова романтично, но все пак искат да са с човека, когото е в мислите им.

sexy palava
    Guest
    zavisi ot mom4eto ima mom4eta koito mislqt za dr polovinka no pove4eto mislqt kak da ni vkart v legloto,tva e istinata za sajalenie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си