Temata mi e napalno bezmislena Neznam kakvo iskam...toest az znam ama nqma da go imam veche !Svarshi!Krai!The end!Lubovta mi se otide Iskam si go,ama nqma.Tolkoz gadno svarshiha neshtata,4e nqma na4in.A i na nego ne mu puka
Typa gadna lubov!Za kakvo ni e da se vlubvame?Za nishto!
Dobre de...mina veche mai mesec ot kakto ne se poglejdame,i kfo?Ne e imalo i den v koito da ne mislq za nego!A toi?Toi e gadnqr ...koito obi4am.Ne sam dobre.Mychat me tolkova mn neshta i sq taq lubov kato za kapak mi skapa totalno jivota.
Sorry za mega typata tema.Ne iskam saveti...polu4avam gi seki den i nqma polza.Ne iskam drug,ama i toq koito iskam nqma da go imam veche Sq znam 4e shte kajete da gledam napred i 4e ne si struva... ZA MEN SI STRUVA mamka mu i jivot...mamka mu na si4ko.Tfa ne e jivot...zashto trqbvashe da byda s nego,da sam mn 6tastliva i na kraq the end Kaf e smisala na si4ko?Nqma takav...da ne tarsim vav vsi4ko smisal...lubovta nqma smisal Tq e bolka i nishto drugo...
Ae stiga sam govorila....gadno mi e ...ama kfo da napraq?Nishto.. Offf boli boliiiiiii...