Съжалявам,че темата е в този раздел,но не намерих по-подходящ.
Момиче съм,на 14 години и се интересувам дали мога да си намеря някаква работа за лятото,например като тези които раздават разни листовки по Витошка.Общо взето въпроса ми е-на 14 дали мога да започна такава 'работа',ако да,какво е заплащането горе-долу, "работно време" ,и какво трябва да направя за да започна) Мерси предварително.
За София става въпрос![]()
Законно на тая възраст не можеш да работиш нищо. Нямам идея за листовките, но ако си здрав и поне 185см, можеш да се пробваш в строителството. 20-30 лева на ден. Просто отиваш по разни строежи по-нови и питаш за работа, на втория или третия примерно ще ти намерят.
Четете по внимателно,каде пратихте момичето на строежитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Хаха леле кретен съм ! То за 14 годишно момче беше много.. а за момичеИзвинявам се, болен съм от глупост.
Ох,ами и аз съм на 14,и да ти кажа нямам си идея,примерно ако на някоя твоя приятелка,маиката е собственичка на някакъв магазин,там може...не знам.
Главно въ заведенията търсят млади сервитиорки, но не ти го препоръчвам- лично аз мразя малки или не толкова малки деца да работят като сервитиорки, може в някоя парфиумерия или в магазин за дрехи...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Малка си за работа. Колко пари ти трябват и за какво? Според мен има много начини да си ги набавиш.
Ами и аз съм на 15, момиче. И аз искам да започна работа. Една моя приятелка на 14 продава сладолед на Витошка събота и неделя и взима по 20 лв на ден без бакшишите. А за раздаване на листовки мисля че ще ти платят 10 лв на 1000 листовки или нещо такова.
А на 14 възможно ли е изобщо да работя като такава която раздава листовки?Някой не е ли по-запознат?
Мисля че е възможно, защото съм виждала деца на 14 и по-малко да раздават. Пък и една приятелка щеше да се записва, а тя е на 14.
Мисля,че ще те вземат за листовки(ако им трябват хора ест),а за сервитьорки и продавачки под 16,ако не ти е познат собственика, съмнявам се,че ще стане....и все пак-недей работи от 14,ще съжелявяш...толкова ли ти трябват пари??
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...