.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Работа?

Guest

Работа?

Съжалявам,че темата е в този раздел,но не намерих по-подходящ .
    Момиче съм,на 14 години и се интересувам дали мога да си намеря някаква работа за лятото,например като тези които раздават разни листовки по Витошка.Общо взето въпроса ми е-на 14 дали мога да започна такава 'работа',ако да,какво е заплащането горе-долу, "работно време" ,и какво трябва да направя за да започна ) Мерси предварително.

Guest
    За София става въпрос

Законно на тая възраст не можеш да работиш нищо. Нямам идея за листовките, но ако си здрав и поне 185см, можеш да се пробваш в строителството. 20-30 лева на ден. Просто отиваш по разни строежи по-нови и питаш за работа, на втория или третия примерно ще ти намерят.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..

Re: Работа?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момиче съм,на 14 години
    Четете по внимателно,каде пратихте момичето на строежите
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Хаха леле кретен съм ! То за 14 годишно момче беше много.. а за момиче Извинявам се, болен съм от глупост.

Аа..мила, да раздаваш листовки не е оферта, шото седиш по цял ден за жълти стотинки. На твоята възраст работа може да си намериш само с връзки - при някои роднини или семейни приятели... сори Като станеш поне на 16 вече по-може
    На който му се убива време...

Ох,ами и аз съм на 14,и да ти кажа нямам си идея,примерно ако на някоя твоя приятелка,маиката е собственичка на някакъв магазин,там може...не знам.

Главно въ заведенията търсят млади сервитиорки, но не ти го препоръчвам- лично аз мразя малки или не толкова малки деца да работят като сервитиорки, може в някоя парфиумерия или в магазин за дрехи...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Малка си за работа. Колко пари ти трябват и за какво? Според мен има много начини да си ги набавиш.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами и аз съм на 15, момиче. И аз искам да започна работа. Една моя приятелка на 14 продава сладолед на Витошка събота и неделя и взима по 20 лв на ден без бакшишите. А за раздаване на листовки мисля че ще ти платят 10 лв на 1000 листовки или нещо такова.

Guest
    А на 14 възможно ли е изобщо да работя като такава която раздава листовки?Някой не е ли по-запознат?

Guest
    Мисля че е възможно, защото съм виждала деца на 14 и по-малко да раздават. Пък и една приятелка щеше да се записва, а тя е на 14.

Мисля,че ще те вземат за листовки(ако им трябват хора ест),а за сервитьорки и продавачки под 16,ако не ти е познат собственика, съмнявам се,че ще стане....и все пак-недей работи от 14,ще съжелявяш...толкова ли ти трябват пари??
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си