- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Кое най-много харесвате в гаджето си?
Koe ne6ty nai mnogo haresvate y gadjeto si???
moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
Emiii si4ko syper stabilen awe nqma ne6ot koet da ne haresfam v nego .Pone za sega de![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
nai-mn mu haresvam izla4vaneto!!! kato me pogledne i napravo sarceto mi stava s puls 300![]()
![]()
Бившия ми.. леле тва момче имаше егати усмивката.. като го погледнех да се усмихва и ми идеше да се разплача от радост..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
xaxa mda i az haresvah usmivkata,4uvstvoto za humor i nai ve4e 4ara my![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Нямам си гажде,но много харесвам очите,усмивката и дупето на един сладур с които понякога се виждаме \/
Усмивката![]()
![]()
![]()
Това, че ме обича най-вече.
Нещата, които ще напиша са само хвалби, нали разбираш?![]()
Просто за мен той е най-прекрасния човек на света, т`ва е.
Естествеността (малиии колко дълга дума)
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
Страностите му. а за външен вид устни, очи, нос и рамене!
Харесва ми това, че се държи с мен /през повечето време/ мило. Искрен е, импулсивен. Харесва ми това, че не ме ограничава и че е мъж.
o4ite i ysmivkata...
той е супер контактна личност..няма човек, с който да не може да си направи лафче..е тва му е най-най-най яката черта \/
Харесвам начина, по който се държи с хората. Тя е добра с абсолютно всеки. Винаги би помогнала на човек, който се нуждае от помощ. Винаги е искрена с мен, гледа ме право в очите. Обичам начина, по който тя ме гледа - често ми надига веждички и ми се кокори насреща. Има адски чаровна усмивка и не я крие. Лесно е да я размееш. Тя е много лъчезарен човек. В състояние е да осмисли целият ми скапан ден без да полага никакви усилия за това. Последователна е(за разлика от мен), знам че няма да се спре пред нищо за да бъда аз щастлив.
Има прекалено чувствително тяло. Както и да я докосвам виждам, че реагира. За мен е важно да знам как се чувства тя - било то емоционално или физически. Радвам се, че не го крие от мен, това помага и на двама ни да правим връзката ни още по-хубава. Харесвам вратлето и, харесва ми да приплъзвам език по него. Харесвам гърдите и, раменете и, гръбчето и, бедрата и, дланите и, стъпалата и(когато е без обувки, тя винаги стъпва на пръстчета-много е сладка), харесвам цялото и тяло. Харесвам начина, по който го движи и извива, когато правим секс или я гъделичкам.
Тя винаги ме подкрепя, колкото и безнадежден да съм понякога(доста противоречива личност съм).
Много я обичам, тя е моето момиче.
Възбуждащия му начин на говорене..
Попринцип си говори така.
ААААААААААААААААААААААААА АА, подлудяващо е.
Въй, настръхнах като се сетих.![]()
Друго, което харесвам у него, е злобата му към всички, които не го уважават и са го предали и излъгали по някакъв начин. О, и отмъстителността му харесвам.
Ъ, страшен е.
Цял живот за такъв мечтая...
Ценя високо ценностната му система. Ценя това, че е наистина добър човек. Харесвам факта, че е естествен и не се прави на нещо, което не е. Уважавам искреността му. Обичам емоционалността му. Обожавам начина, по който се държи с мен - начина, по който ме гледа, докосва ме, целува косата и лицето ми. Когато съм с него се чувствам сигурна - нищо не може да ми се случи. Приема ме с малките ми странности, позволява ми да бъда себе си и чувствам, че мога да му кажа и споделя всичко. Обожавам, когато е весел и се смее (обичам да виждам умивката му и да чувам смеха му). Обичам, когато е ентусиазиран за нещо и виждам вълнението му. Харесва ми, че може открито да говори с мен за нещата, които го притесняват или за които си мисли. Обичам малките му мании и интереси. Всяка негова странност е очарователна. Обожавам тялото му - дланите му, устните му, гърдите, врата, раменете му - и всичките му бенчици - до една (особено тази на дясното ушенце). Обичам начините, които измисля, за да ме изненада, да ме зарадва и да ме накара да се чувствам обичана.
Обичам го...и...той е моето момче.
Ммм на първо място ми харесва това, че ме обича - другите неща са само формалности - усмивка, тяло, поглед и т.н :P![]()
tova 4e e istinski i razlichen..obi4am vsi4ko v nego..usmivkata smexa..obi4am go
![]()
Pyrvo iskam da kaja edno EVALA na Skramizavar! I sega veche moga da zapochna s moite lubimi neshta v priatelq mi... Haresva mi nachina po koito me gleda.. Haresva mi kogato prokarva prysti mejdu kostite mi.. Haresva mi kak me dokosva.. Haresva mi kak se dyrji s men.. tolkova e milichak.. ponqkoga imam chuvstvoto che za da me iznenada shte mi svali zvezdite.. Haresva mi kogato me celuva.. Haresva mi nachina po koito mi govori.. i vinagi me razbira.. i nezavisimo dali sym prava vinagi e zad men.. i useshtam nqkfa sigurnost.. i tfa me kara da byda po smela.. Haresva mi kogato se usmihva.. zashtoto e seriozen po chesto i kogato uspeq da go nakaram da se usmihne si umiram ot kef.. i taq usmivka me zarejda tolkova polojitelno che posle imam energia za 3 minuti napred.. Haresva mi ravnovesieto koeto ima u nego.. Haresva mi che ima mnogo chisto syrce.. i vinagi bi pomognal.. Haresva mi tova che ne prekrachva principite si.. ima volq.. Haresva mi che e mnogo zemen.. ne stypva po oblaci.. Haresva mi che e mnogo chesten.. Haresva mi che obicha neshtata da bydat iznqsnqvani.. obicha razgovora.. Haresva mi che si ima svoi sobstveni vijdania i ne se vliqe ot stranichni hora.. Haresva mi tova che znae kakvo iska i znae kak da go postigne... Haresva mi nachina po koito me kara da se chuvstvam.. Gospodi... Obojavam jivota si s nego...... No Gospodi.. govoreh za bifshia za priatel
Obicham gooo!
Sega sym s edno dr momche.. pravq si malak eksperiment.. da vidim do kyde she stignem.. za nego ne moga da kaja koi znae kolko neshta koito haresvam.. shtoto ne go poznavam dostatachno oshte.. no da znaete che go haresvam!![]()
emm da lubovta koqto izpitva na6eto gadje kum nas su6to e ot golqmo zna4enie.Daje moje da kaja 4e e i nai vajna.
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
haresvam si4ko v nego. vsa6nost ne ne go haresvam,obi4am go.i kato 4ovek i kato van6tnost ,kato cqlo e ot toq tip hora na koito moje6v da doveri6 vsi4ko. imam mu stra6no doverie .
Първоначално написано от ™G-Baby™
Обожавам усмивката и смеха муобожавам погледа му когато ме гледа право в очите...с любофффф :P то е страшно лъчезарен човек, има много позитивизъм в него, много е добричък и е искрен - на това аз много държа
...мога да продължавам още ама едва ли някой ще го прочете пък и ме мързи
...обичам всичко в него...
![]()
Обичам го и харесвам всичко в него. Обичам държанието му- това, че ме обича, че се грижи за мен, държи се мило.
Харесва ми, че ме уважава и подкрепя. Приема ме такава, каквато съм и не се опитва да ме промени. Винаги ме подкрепя и никога не ме е ограничавал или забранявал. Обичам начина, по който ме обича.
Обичам и него самия, като външен вид. Наистина няма нещо, което да не обичам, той си е моето момче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!