- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Na4upvane na kosata s bira..
verno.. s kolko beltaka trqbva za da se na4upi kosata.. ?????? kolko qicaD xa :P
Zavisi ot dyljinata na kosata ti![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Emi pod ramenete mi e gore dolu.....Първоначално написано от Bezrazli4na
мойта коса е под циците (пфф кво определение ) и един белтък ми е предостатъчен ами ако слагаш по много на едно място ще стои на клечки да
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Edna moq sau4eni4ka ot biv6iq mi klas si prave6e kosata s bira. Tq be6e s mnogo kudrava kosa i s bira si izpravq6e malko kudricite i si gi oformq6e. Oba4e sled tva kosata i ima6e dosta nepriqtna mirizma na biraIna4e ne mislq 4e vredi 4ak tolkova.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
абе хора като се изсушите със сешоара косат ави няма да мирише нито на бира, нито на нищо или само моята е така?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не не ми мирише нито на бира нито на яйца само на шампоана с който съм се мила
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
моя приятелка пък си слага бира и мачка...и после си парфшмира косата....сериозно да ви кажа мн яка и става.....все едно и е естествена и не стои няква гадна ами даже е готино....
vijte sega mokrite si leko kosata :}sled tva birata i ma4kate s nadolu glavata posel su6ite i ma4kate ma ne da se izsu6i izcqlo i posle moje da q naviite na fibi4ki da stoi i su6ite i praskate s lak stoite 2 4asa i kat q pusnete s lqku mokri rce pak ma4kate i s fibka ili ne6ty dr tam stava mn sladku otivam se pravq 4e otodavna ne sam bila kadravelka;}![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
ехеее...за първи път чувам косата да се полива с бира...
ще пробвам след няколко дена...![]()
Бирата е полезна за косата. Не вреди, спокойно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Vinagi sum bila rezervirana do pribqgvaneto na tezi metodi...4upeneto na kosata s bira,s qice...edna pqna ne e milioni,a i mi se struva mnogo po-higieni4en na4in,za da na4upi6 kosata si!A za tva kvo e vredno i polezno,ne mislq 4e prednazna4enieto na birata e da si q lepi6 po kosata ,ma tva si e moe li4no mnenie 6tom tebe si te kefi,ko te burka?!
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
Бирата я използват за маска => не би трябвало да вреди, напротив
Голям размер на картинката! /machoka/
Бирата не вреди и мерише много .. може да не усещаш ама тея до тебе ще се напият само от изпаренията ..![]()
![]()
Не само,че не вреди,а даже е полезно!И не мирише.Дори и да има лека миризма,малко парфюмче ще оправи вс.Аз след като се изкъпя и изчакам да изсъхне,слагам бира,връзвам я на 2 плитки и на сутринта косата ми е върховна-мека,лъскава и на вълни!![]()
![]()
![]()
мирише ти малко защото косата не ти е изсъхнала добре или ти е влажна..Първоначално написано от Анонимко
+1 и аз така мисля.. :P
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
амм добре де ....тоя белтък не се ли вмирисва лятото като е много топло?аз мисля днес да пробвам с белтък ....но още се чудя и малко ме е страх от миримата
ако все пак се реша да го направя ще пиша какъв е бил ефекта(надявам се да е добър
)
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
ха интересна тема се заформямай всички ще кажат "не" на пяната, лака и ваксата
![]()