Значи..Аз обичам едно момче..наистина го обичам ходих с него 1 седмица,той твърдеше,че ме обича..1 месец и половина след като скъсахме той искаше да отидем на кино...и там искаше да му лапам и аз го направих,защото той ми каза,че ако го направя ще тръгне пак с мен.Само че след това нищо не стана..После той смени 3-4 ама само ей така за бройката или поне така ми каза.В четвъртък пак тръгнахме и цял ден бяхме заедно..Никога до сега не се бях чувствала така с момче... И вечерта по скайп аз го попитах дали харесва едно момиче и той ми каза "да" после аз го попитах коя харесва повече мен или нея и той каза,че не знае,после сам ми каза без да съм го питала,че целия ден докато е бил с мен си е мислил за нея.. И после ми каза,че иска да бъде сам..Аз наистина много го обичам МНОГО...Заради него правих много глупости (рязах си краката и вените,напивах се безумно много за да не усещам болката от любовта...опитвах да се самоубия,но не мога защото съм с надеждата,че може би някога пак ще мога да бъда щастлива) Как да го накарам да ме заобича поне малко?Как да си го върна?Моля ви помогнете ми!Предварително ви благодаря много..