- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отнася се към момичетата...
Това което ме интересува се отнася към момичетата. Искам да знам колко време сте ходели с момчето , с което спахте за пръв път,преди да го направите?
пп: може би има такава тема вече но не намерих такава. искам да знам отговорите защото наистина е спешно
5 meseca...ama to e individualno. Kogato se 4uvsva6 gotova..moje i na purviq mesec moje i na vtorata godina![]()
4 седмици. Но бяхме близки и си имахме история още от преди това. Аз бях вече влюбена и бях сигурна, че точно това е човекът.
ми на първата вечер![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ами аз го напревих след 6 месеца
Sled sedmiq mesec
ami zavici az li4no go napravih na 1-viq meces za6toto stra6no mn me kefi6e mom4eto,ot 1 str sega sajalqvam,za6toto se rzdelihme po nai tapiq na4in,ot dr ne-az si go obojavah
С първия ти сексуален партньор????Първоначално написано от ninsy
на 3-тия ден
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Почти два месеца
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Емииии аз се запознах с едно момче миналото лято и тогава бях на 13.Беше много готин и скоро ми предложи да правим секс и аз се съгласих.Познавахме се от 2-3 дена и беше много хубаво но доста болеше.Ние като си тръгнахме щото тогава бяхме на лагер и аз му дадох телефона ми и той е сега в Сливен аз съм от Дупница и се виждаме и се ебеме
![]()
Oколо 4 месеца.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Okolo mesec
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
na 10 mesec nqkade mai beshe xax![]()
не сме ходили...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
ми ние даже не сме ходили били сме заедно само една вечер и тогава стана....изобщо не съжалявам, по добре да го напражиш с овек към който нямаш никакви чувства
Ами аз си спах за пръв път със сегашния си приятел.В подписа ми пише от колко време сме заедно![]()
\
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Трудно ми е да се съглася с това, но всеки си носи кръста.Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
5 месеца.Бяха достатъчни, за да разбера, че това е човека, с когото искам да го направя.![]()
Първоначално написано от Анонимко
emi as 6meseca![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!