.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ne iskam

ne iskam

sorka 4e vi zanimavam ama vse pak za tva sa forumite..ta problema mi e 4e ako ne sam mn vlubena ili mn hlytnala v/po edno mom4e ne moga dori da sedq na edna masa s nego kamo li da izlizam s nego na kafe i razni takiva naprao me hva6ta gnus kat gledam kak me svalqt...kajete mi kvo da pravq za da ne me e byz tolkova ot teq myje bee.....vse mi se stryva 4e kat se vidq s po-golqm i ako ne go poznavam ne6to moje da se slu4i....i kat po4nat nekvi da nastoqvat da se vijdame i da izlizame naprao otka4am i se 4ydq kak da ima otkazvam...moje li problema da e v tova 4e sym o6te malka i ne sym sviknala s vryzkite s mom4eta ili prosto sym nekva....ograni4ena vyv vzaimootno6eniqta si s horata..???

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    otpusni se i ne si predstavqi ''filmi''!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    а ако не е тайна на колко си ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

mi tva e lo6oto 4e sym na 16

искаш искаш!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз съм на 19 и винаги съм била горе-долу така. Не е страх - просто не обичам да ме свалят, особено пък просташки, когато почти не познавам човека, пък и той не имал шанс да ме опознае и да разбере, аджеба, харесвам ли му или не. Не обичам прекалено прибързаната физическа близост и принципно, когато съм готова и имам желание да бъда интимна сама си го показвам. За това пък високо ценя приятния, забавен и интелигентен разговор и милото, приятелско отношение. С други думи, имам си граници и очаквам човекът срещу мен да ги уважава. Излизай на срещи, контактувай с момчета и не се притеснявай, че нямаш желание да се хвърлиш на врата на всеки втори при първата среща. Ако не се чувстваш спокойна на саме с почти непознат, разбирайте се да излизате в компания - ти и някоя приятелка, той и някой приятел - и без друго така по-лесно се разчупват ледовете. Така или иначе, струва ми се по-добре нещата да стават постепенно. Не виждам какво те тревожи...

Супер фен
    da da du da

Moderated by koalka
    т.10 от правилника!

Че порастнеш , па тогава че му мислим!

Еее.. ще се оправи всичко с времето си Ще свикнеш с мъжкото присъствиЕ окоЛо себе си
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Emm .... nz kakvo mojesh d anapravi6.Otpusni se nedei da se strahyvahs izglejda mom4etat te haresvat a ti bqgash ot tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си