.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Колко пъти за една нощ?

Искам да попитам момчетата колко пъти най-много са свършвали за една нощ?

Град
    Sofia
    При мен се е случвало най-много два пъти
    Ама това е защото попринцип бавно свършвам, а и доста енергия изразходвам защото обичам да контролирам нещата
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    4... и на сутринта със вси4кия си акъл реших да изпратя дамата до тях..
    заспах на първата пейка по пътя.

п.с. дори да се намери мъж, дето да може да го направи 7 пъти за една нощ, всяка една жена може да го направи и 17 пъти, и 70 пъти ако поиска и има с кого..

Guest
    3 пъти и да си призная много ми беше
    Но аз нямам проблема с изпращането щото от един месец приятелката ми живее при мен и така ще е докрая на лятото докато техните не се върнат от командировка

Ами наи много 3 пъти за една нощ но е имало и пъти когато не мога да свърша и 2 в смисъл втория път
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Еми най многото с приятеля ни е 3 пъти като третия беше много измъчен!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mi 5 puti i niama6e problem sus svur6vaneto...Sled tva spa po4ti celia den ma tva e dryg vupros

Град
    В мечтите ти
    Амиии... най-многото с приятеля ни е 3 пъти, но на следващия ден беше доста уморен...

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    5 пъти най-много и беше страхотно \/ после беше много весел и енергичен
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    Някаде по Дунав
    4
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Моя свършва три пъти максимум ама той е и бавничък!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MaLkA_SlAdUrANkA^14"

Dobre, nali kaza,4e svur6va burzo...

http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...er=asc&start=0

И аз имам този проблем и мерси на Шизъл че ми помогна

Цитирай Първоначално написано от slun4ice

Dobre, nali kaza,4e svur6va burzo...

http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...er=asc&start=0

И аз имам този проблем и мерси на Шизъл че ми помогна
    Извинявай не съм се пояснила! имах преджид че винаги първия път свършва много бързо а на мен тъкмо ми става хубаво..иначе след това си е бавно ама си искам дълъг и само първи път!

4 пъти. На следващия ден доста дълго си останахме в леглото.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Една нощ, една нощ.. Май 4? Да, четири ще да е било. Един път в любовната игра и после една опаковка Durex. За момичето няма да казвам
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    С моя приятел сме правили секс най-много 6 пъти за една нощ.
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    За 12 часа 7 пъти. Беше нещо от сорта на от 3 през нощта до 3 след обяд.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

мен рекорда ми е 4...3 секс и един път свирка....после не че съм изморен но ако усетя още една възбуждаща ласка - бягам надалеч....защото не си падам много много по болезнената ерекция...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    това има ли изобщо значение? Може 1 път да е ама като хората и да са удволетворени и двамата. И аз съм изпитвла множество оргазми за кратко време, но това не значи, че ми е било супер яко всичките пъти. може 1 път да свърша, ама да е нещо невиждано и неусещано от мен. 10 оргазма не значат хубав секс!!!!! Общо взето и за двамата носят мъка, защото оргазмът си е ужасно напрежение за тялото!

Супер фен
    Град
    Тук говорим за мъжки оргазми, кремче. За женски - знаеш ми бройката (ако си спомняш, де) ^^ И, да, броят оргазми не показва качеството на секса, ама.. Ама са си критерий, така да го кажем. 4те ми оргазма не са докарани на сила, а защото просто не можех да се наситя на приятелката си.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Свищов
    Според мен след 2-рия път за мъжа(особено ако свършва бавничко)не е чек толкова приятно. Значи на мен се насищат бързо така ли, след като не правим секс по 4-5 пъти. А и аз не искам-моето влагалище е чувствително и боли. Иначе.........10 ми е максимума за около час и половина!

Супер фен
    Град
    Хахах, нямах това предвид и го знаеш! :P Просто понякога вечерта е специална, има нещо в цялата атмосфера около двама ви, когато просто не можете да се отделите един от друг. Иначе обикновено и втори не стигам, предпочитам на един и половина да оставам. Хем съм си доставил удоволствие, хем момичето доволно, хем съм жив и готов за нови подвизи!

Guest
    7 pati za edna no6t no posle nqmashe stavane ot legloto

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Хахах, нямах това предвид и го знаеш! :P Просто понякога вечерта е специална, има нещо в цялата атмосфера около двама ви, когато просто не можете да се отделите един от друг. Иначе обикновено и втори не стигам, предпочитам на един и половина да оставам. Хем съм си доставил удоволствие, хем момичето доволно, хем съм жив и готов за нови подвизи!
    Хм, има такива нощи и понеже са специални правим нещо наистина специално-романтична вечеря(той готви де), еротичен масаж, гушкане 1 с друг часове наред. защо винаги под нещо специално трябва да се разбира секс? най-прекрасните ни вечери заедно са били без секс или с малко секс, но в атмосферата се е усещала любов и близост. Първо правите секс всеки ден по 5 пъти и после казвате, че е нещо специално! Синьото сирене е нещо специално, ама като го ядеш всеки ден по 5 пъти на нова година няма да сложиш синьо сирене, а бяло саламурено, приготвено собственоръчно, нали?

Guest
    Зависи много от човека до мен от това дали съм уморен или не
    Но най много ми се е случвало 3 пъти за една нощ, ако не броим и сутринта още веднъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си