.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

kolko vreme pravite sex...?

abe xora kolko vreme prodaljava sexa pri vas..?moq priqtel nqkoga izkarva blizo 2h,a dryg pat 15min,ne moga da si obqsnq za6to tai...?pri vas kak e...?

Guest

Re: kolko vreme pravite sex...?

na zemqtaaa

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    има две възможни причини:
    1. Когато е 2 часа да е с виагра или друг стимулант
    2. Когато е 15 минути да си забравила да се избръснеш

Guest

:P

Guest
    xaxaxa....ami nito ednoto e,nito e drygoto,toi e mnogo protiv takiva xap4eta,apak 4esno kazano az ne bix se ostavila da obrasna,kato nqkoi xrast....vinagi gledam da mi e gladko i 4isto

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Различно-може и час, може и 10 минути. Ако питаш мене-предпочитам второто!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Различно-може и час, може и 10 минути. Ако питаш мене-предпочитам второто!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe xora kolko vreme prodaljava sexa pri vas..?moq priqtel nqkoga izkarva blizo 2h,a dryg pat 15min,ne moga da si obqsnq za6to tai...?pri vas kak e...?
    ЗАВИСИ, досега съм бил със 7 разли4ни партньорки,
    като само две от тях бяха достатъ4но широки, за да мога да си се кефя с часове,
    едната беше раждала 2 пъти, а другата (с която съм и до ден днешен) има най-големия женски полов орган, който съм виждал на живо, и иедин от най-голените, които съм виждал въобще.
    Можеби защото имам свръхчувствителност на глави4ката на пениса..

с тясна жена свършвам за някакви си минути, много разочароващо,
    затова си Обичам Любимата, и не и изневерявам, защото няма смисъл- шанса да си намеря друга, която да ме задоволява е минимален.

Град
    Свищов
    1 жена не те ли задоволява, след като изпитваш оргазъм от секса със нея?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Вски път е различно

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    *клати глава* Тези момичета с техните 10 минути.. мм.. слава.

Напълно естествено е различните дни да е различно. Ние момчетата не сме с чаовникови механизми да ни звъннат на 17тата минута и да свършим. Зависи от колко време не е правил секс, колко е уморен, дали иска просто да се свърши или му се иска да те поти, докато не припаднеш от кеф (или заспиш). Няма смисъл да се тревожиш за наистина глупости.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Свищов
    Всъщност аз като правя секс 10 минути изпитвам по-голямо удоволствие от правенето 1 час. някак си се размиват нещата, а получавам силно сърцебиене и сърдечни проблеми. Освен това съм любителка повече на френските ласки и мога само на това да карам, ако се наложи. та мисълта ми е-френска любов преди секс с 2-3-4 мои оргазма и после искам да си почина, а не да ми блъскат влагалището с часове. Освен това актът след 10-15 минути при мен става ужасно болезнен и не изпитвам удоволствие, а болка. защо трябва да се мъча?

Супер фен
    Град
    Не? Искам да кажа - Не! Оргазъм и сам мога да си доставя. Ако беше за едното свършане, никое момче нямаше да се товари с момичета. Вие сте доста проблемен народ, и сами си знаете :P А вече всеки си има различни допълнителни изисквания.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Свищов
    Нещо по-различно имах предвид, ама както и да е. Не беше към тебе въпросът. но по повод на отговора ти-а къде остава любовта?

Супер фен
    Град
    Нещо по-различно имах предвид, ама както и да е. Не беше към тебе въпросът. но по повод на отговора ти-а къде остава любовта?
    Любовта е моето допълнително изискване. Но, както си забелязала из този форум, то не е задължително за всички

Guest
    pri men li4no...izkarvame mn mn mn mn vreme 6tot na priqtelq mi kosmarlacite se oplitat v moito hrast4ence...to e edno takova kudravo

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Любовта е моето допълнително изискване. Но, както си забелязала из този форум, то не е задължително за всички

Сексът без любов е приятно изживяване, ако случиш на партньор (говоря за секс по купони например).
    Но истината е, че само любовта може да ти даде това надрусващо готино усещане, което няма смисъл да описвам, тъй като думите само биха го опорочили и разводнили.
    Така или иначе и двамата знаете какво имам предвид. :P
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Сексът без любов е приятно изживяване, ако случиш на партньор (говоря за секс по купони например).
    Но истината е, че само любовта може да ти даде това надрусващо готино усещане, което няма смисъл да описвам, тъй като думите само биха го опорочили и разводнили.
    Така или иначе и двамата знаете какво имам предвид. :P
    Моят проблем е, че съм нямал продължителни периоди на ергенлък. Само един път съм имал секс за една нощ и то по време на връзка. Беше наистина много хубаво (а и ти повдига самочувствието, че можеш да задоволиш жена, различна от партньорката ти. често се притеснявам като съм само с едно момиче, че може да взема да ръждясам. е, да, правилно съм се притеснявал - не само, че съм забравил как се флиртува, а и изобщо не ми се иска) На сутринта, обаче, се чувствах като парцал. Оправдано,

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Zawisi ... no ne sum pochitatelka na ... kakto beshe kazul nqkoi wyw foruma "dulgoto klatene"

Еми всеки път различно.Понякога около половин час,понякога 20 минути!Ама чесно казано на мен в един момент ми писва,а и се изморявам така 4е ми харесва като не е мн дълго
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Guest
    Ми не. ако е тясна като епруветка и свършвам в нея за 2 минути как да ме задоволи, А?

Бил съм с такива, ама само по веднъж. Какво като има оргазъм, не знаеш ли 4е мъжкия оргазъм не е много по- приятен от обикновено изпикаване?

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Случвало се е и около час,но и 5 мин(тогава гаджето ми беше толкова възбудено,че само го вкара два пъти и свърши ) Най-хубаво обаче си е 30-40 мин

Любовта ли?!? Тя май остана на ъгъла преди около 20 години. Може би това се е случило като се е зародило така да кажа "хипи обществото". За тях безразборния секс е бил ежедневие и им е било кеф. Всички са се обичали.
    Сега сме доста далече от това общество, обаче малките пикли дето се чукат на по 11-12 за да поддържат "класа" продължават да убиват любовта. Секса без любов е чиста проба задоволяване на личното его. Малко хора останаха да сържат на любовта.

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    mi az ne moga da se pohvalq s golqma izdurjlivost, no postijeniqta mi sa okolo 1 4as bez da svur6a

Град
    varna

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo mu e slojnoto 4e ne moje6 da si go obqsni6???? to da nqma nqkva norma v koqto da trqbva da se prid1rjat? zavisi dali e umoren, dali e zagorql, dali e pil alkohol, a ako e vzimal amfeti ne ti mardat 2-3-4 4asa zavisi i ot pozata,i ot mn drugi ne6ta. a 6to ne go pita6 nego? toi 6ti oqbsni mn po-podrobno. samo ne kazvai 4e te e sram

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си