- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko vreme pravite sex...?
abe xora kolko vreme prodaljava sexa pri vas..?moq priqtel nqkoga izkarva blizo 2h,a dryg pat 15min,ne moga da si obqsnq za6to tai...?pri vas kak e...?![]()
na zemqtaaa
има две възможни причини:
1. Когато е 2 часа да е с виагра или друг стимулант
2. Когато е 15 минути да си забравила да се избръснеш
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
xaxaxa....ami nito ednoto e,nito e drygoto,toi e mnogo protiv takiva xap4eta,apak 4esno kazano az ne bix se ostavila da obrasna,kato nqkoi xrast....vinagi gledam da mi e gladko i 4isto
Различно-може и час, може и 10 минути. Ако питаш мене-предпочитам второто!
ЗАВИСИ, досега съм бил със 7 разли4ни партньорки,Първоначално написано от Анонимко
като само две от тях бяха достатъ4но широки, за да мога да си се кефя с часове,
едната беше раждала 2 пъти, а другата (с която съм и до ден днешен) има най-големия женски полов орган, който съм виждал на живо, и иедин от най-голените, които съм виждал въобще.
Можеби защото имам свръхчувствителност на глави4ката на пениса..
с тясна жена свършвам за някакви си минути, много разочароващо,
затова си Обичам Любимата, и не и изневерявам, защото няма смисъл- шанса да си намеря друга, която да ме задоволява е минимален.
1 жена не те ли задоволява, след като изпитваш оргазъм от секса със нея?
*клати глава* Тези момичета с техните 10 минути.. мм.. слава.
Напълно естествено е различните дни да е различно. Ние момчетата не сме с чаовникови механизми да ни звъннат на 17тата минута и да свършим. Зависи от колко време не е правил секс, колко е уморен, дали иска просто да се свърши или му се иска да те поти, докато не припаднеш от кеф (или заспиш). Няма смисъл да се тревожиш за наистина глупости.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Всъщност аз като правя секс 10 минути изпитвам по-голямо удоволствие от правенето 1 час. някак си се размиват нещата, а получавам силно сърцебиене и сърдечни проблеми. Освен това съм любителка повече на френските ласки и мога само на това да карам, ако се наложи. та мисълта ми е-френска любов преди секс с 2-3-4 мои оргазма и после искам да си почина, а не да ми блъскат влагалището с часове. Освен това актът след 10-15 минути при мен става ужасно болезнен и не изпитвам удоволствие, а болка. защо трябва да се мъча?
Не? Искам да кажа - Не! Оргазъм и сам мога да си доставя. Ако беше за едното свършане, никое момче нямаше да се товари с момичета. Вие сте доста проблемен народ, и сами си знаете :P А вече всеки си има различни допълнителни изисквания.Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Нещо по-различно имах предвид, ама както и да е. Не беше към тебе въпросът. но по повод на отговора ти-а къде остава любовта?
Любовта е моето допълнително изискване. Но, както си забелязала из този форум, то не е задължително за всичкиПървоначално написано от krem4et0
![]()
pri men li4no...izkarvame mn mn mn mn vreme 6tot na priqtelq mi kosmarlacite se oplitat v moito hrast4ence...to e edno takova kudravo![]()
Първоначално написано от shizzle
Сексът без любов е приятно изживяване, ако случиш на партньор (говоря за секс по купони например).
Но истината е, че само любовта може да ти даде това надрусващо готино усещане, което няма смисъл да описвам, тъй като думите само биха го опорочили и разводнили.
Така или иначе и двамата знаете какво имам предвид. :P
Собственост на Canis_Dirus
Моят проблем е, че съм нямал продължителни периоди на ергенлък. Само един път съм имал секс за една нощ и то по време на връзка. Беше наистина много хубаво (а и ти повдига самочувствието, че можеш да задоволиш жена, различна от партньорката ти. често се притеснявам като съм само с едно момиче, че може да взема да ръждясам. е, да, правилно съм се притеснявал - не само, че съм забравил как се флиртува, а и изобщо не ми се иска) На сутринта, обаче, се чувствах като парцал. Оправдано,Първоначално написано от _Cuddly_
Zawisi ... no ne sum pochitatelka na ... kakto beshe kazul nqkoi wyw foruma "dulgoto klatene"![]()
Еми всеки път различно.Понякога около половин час,понякога 20 минути!Ама чесно казано на мен в един момент ми писва,а и се изморявам така 4е ми харесва като не е мн дълго![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
Ми не. ако е тясна като епруветка и свършвам в нея за 2 минути как да ме задоволи, А?Първоначално написано от krem4et0
Бил съм с такива, ама само по веднъж. Какво като има оргазъм, не знаеш ли 4е мъжкия оргазъм не е много по- приятен от обикновено изпикаване?
Случвало се е и около час,но и 5 мин(тогава гаджето ми беше толкова възбудено,че само го вкара два пъти и свърши) Най-хубаво обаче си е 30-40 мин
![]()
Любовта ли?!? Тя май остана на ъгъла преди около 20 години. Може би това се е случило като се е зародило така да кажа "хипи обществото". За тях безразборния секс е бил ежедневие и им е било кеф. Всички са се обичали.Първоначално написано от krem4et0
Сега сме доста далече от това общество, обаче малките пикли дето се чукат на по 11-12 за да поддържат "класа" продължават да убиват любовта. Секса без любов е чиста проба задоволяване на личното его. Малко хора останаха да сържат на любовта.![]()
mi az ne moga da se pohvalq s golqma izdurjlivost, no postijeniqta mi sa okolo 1 4as bez da svur6a![]()
kakvo mu e slojnoto 4e ne moje6 da si go obqsni6???? to da nqma nqkva norma v koqto da trqbva da se prid1rjat? zavisi dali e umoren, dali e zagorql, dali e pil alkohol, a ako e vzimal amfeti ne ti mardat 2-3-4 4asaПървоначално написано от Анонимко
zavisi i ot pozata,i ot mn drugi ne6ta. a 6to ne go pita6 nego? toi 6ti oqbsni mn po-podrobno. samo ne kazvai 4e te e sram