.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    стефан
    Guest

кремчета-задържане

някои ползвал ли е такива кремчета за задържане какъв е резултата колко пари са които каквото знае по темата да каже

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Явно никой не вдява за какви кремчета и за какво задържане става въпрос. Май авторът трябва да поясни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Явно никой не вдява за какви кремчета и за какво задържане става въпрос. Май авторът трябва да поясни.
    To много ясно се разбира за какво става въпрос. Просто никой не знае, изглежда. Никога не съм знаел, никога не съм се интересувал. Но няма смисъл да се пуска празно мнение. Като това.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Асеновград, България
    За такъв крем незнам, но ако си мислим за едно и също, погледни тук
    http://911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=5670&grid=33324
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Пълна глупост...... ако искаш да задоволиш момичето не ползвай такива глупости ами вземи прочети малко неща как и къде да я лижеш ,за да и доставяш удоволствие и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си