.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Страх ме е от секса.

Ходиме с приятелката ми от много години и тя вече иска да го направиме, но мисля че не съм готов! Ако каже че ми е много малък или нещо такова?
    Пък и зърната ми са много големи, и имъм косми насякъде! Как да я обедя че сексът е нещо лошо, и трябва хората просто да се обичат?

Moderated by koalka
    т.1 от правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да се притесняваш, тя те харесва такъв, какъвто си.

Re: Страх ме е от секса.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ходиме с приятелката ми от много години и тя вече иска да го направиме, но мисля че не съм готов! Ако каже че ми е много малък или нещо такова?
    Пък и зърната ми са много големи, и имъм косми насякъде! Как да я обедя че сексът е нещо лошо, и трябва хората просто да се обичат?
    1.Не я карай да се депресира,заради секса.Ще си помисли,че не я желаеш и ще сдуха.
    2.Размера,дори и да го мисли-няма да го каже.Има такава тема в раздел "Секс"(доколкото си спомням),може да я прочетеш.
    3.Колкото до космите-лесна работа.Има какви ли не козметични продукти,така че няма да имаш проблем да ги махнеш.
    4. Малко повече самочувствие,бе човек! Щом момичето е с теб,значи има защо!
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Град
    In My DreAm

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
    1.Не я карай да се депресира,заради секса.Ще си помисли,че не я желаеш и ще сдуха.
    2.Размера,дори и да го мисли-няма да го каже.Има такава тема в раздел "Секс"(доколкото си спомням),може да я прочетеш.
    3.Колкото до космите-лесна работа.Има какви ли не козметични продукти,така че няма да имаш проблем да ги махнеш.
    напълно подкрепям \/
    аз съм SiMiLi_

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от SuNNyy
    напълно подкрепям \/
    И аз. Лекарска намеса подкрепям! Май беше д-р Грешков с неговия "чук в главата" цяр.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    В мечтите ти

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS

Град
    Blondeland
    Страх те е от големия лош ..............................................
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен
    ami spored men kaji i da ti dade dve sedmici v tva vreme si napravi kolamaska trenirai i si4ko 6te e ok

Град
    Клиниката. Влезеш ли един път - няма излизане.
    ЕМОООООООООООООООООО!

Ааа, такова... А от паяци страх ли Ви е?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    За последно от секса ли те е страх,или от това да не ти каже,че ти е малък?Ако не си готов просто не го прави,защото секса носи огромна отговорност,колкото и да не ти се вярва.А ако е за второто,ако те обича или няма да ти го каже,ако си го помисли,или просто ще й е достатъчен,в смисъл,че размера на пишката няма значение,когато двама се обичат.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Я се стегни и не се размазвай като домат на шосето! Страх го било, дрън-дрън!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ходите от много години и си мислиш че поне за окосмяването по тялото ти не знае? Нито пък как изглежда тяллото ти (гърдите)?
    А и секса е следваща стъпка в една връзка. Той заздравява връзката и партньорите започват да си имат повече доверие и да се чувстват по-приятно в компанията на другия. Човек е оцелял, защотото се е ебал.

Да те еба в гея умрел шибаи наред бе смешник

[i] Не трябва да се притесняваш. Момичето е с теб, защото те обича. А сексът е следващата стъпка в една връзка. Не мисля, че тя ще те зареже просто така заради окосмяването или гърдите ти. А относно размера- не е важен той, а как го използваш.[/u]
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ай стига бе-мен ако питаш нея трябва повече да я е страх.не се стряскай за глупости...щом ходите от доста време значи тя наистина те харесва и иска да е с теб.УСПЕХ
    Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си