от амфети паранои мен никога не ми е ставало нищо от амфети даже не чувствам прилив на енергия или нещо просто горчилка и амфета е бил качествен други ги е хващало ... от кока само ми е ставало гот от една линия (незнам от къде я бяха зели коката мисля че от Мароко я пренесена са сигурно ще има некви коментари "хаха кока има само в колумбия перу андите ... " еми незнам кое къде се произвежда ама от Мароко се върна 1 приятел с кока) даде ми 1 линия и ЦЯЛОТО лице ми изтръпна все едно бях под влиянието на попърс знам че имам лице усещам го на допир с дланите си но в същото време незнаех къде е загубих представа за пространство сякаш очите ми бяхя извън главата на 2-3 метра от мен и виждах всичко друго но не и себе си неможех да си намеря тялото с поглед в коката е истината ...
иначе етър ли се казваше не помня съм шмъркал (дишал) тва също е някво величествено неможеш да си контролираш тялото все 1 си се напил на лейка с 1 вдишване направете 120 клякания и ходете по права линия ... или просто опитайте да ходите същото е като с етър