- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупачка ........
Незнам какво да правя ..... ще разкажа това за което искам да ми помогнете ... по вазможно кратък начин .... с приятеля ми (бившия ) се познаваме вече около 1 година и получи се така че се влубихме и началото на тая годино спдоелих това с него и тои ми каза че има чувства към мен .... привикнахме толкова силно един към друг че се обикнахме до такава степен че денонощно си пращахме смс като не сме заедну и така .... около февруари преди 14 значи 12-13 всичко взе да се разваля .... м/у нас се получаваха конфликти тъи като тои ме ревнува много нз защо ....... казах му че не мога да му помогна с това ...... трябва просто да ми вярвя ...... сдобрихме се след време тои решил да ме провери представил се за негов познат и взе да ме разпитва с времето разбрах че е бил тои ...... казах му че щом иска да премахне конфликтите трябва да спре с това , защото е наистина много гадно ... всичко се оправи ... минахапак седмици и всичко започна отначало ... до момента в които тои вече изгуби контрол на мярката м/у любовта и ревноста ......... сподели ми че не харесва външноста си дадох му възмоножно наи - добрия кураж че това не е вярно ... мина време и тои престана с тая мания че е грозен но това с ревноста си остана .... аз по цял ден плачех и ми беше мъчно защото исках момчето от първите дни а тои се беше превърнал в нещо лошо ..... един ден написа смс че не иска повече да ме вижда и че бил се целувал с друго момиче .... водих разговори с него по цели часове но нищо не помага после разбрах че е ходил с някакво момиче ....... с времето спрях да го търся , защото се отказах , че мога да променя нещата и всичко вървеше спокоино до като един в които тои ми писа радвам се че си ме забравила искам да знаеш че винаги ще те обичам и това беше ........ аз си вдъхнах надежда ушким всичко се орпави но .... но тези дни съм сигурно че има нещо , защото го усещам ..... хора боли ме ....дали гузен не гонен бяга или какво е ....
otkaji se,priqtelqt ti i sam neznae kakvo iska..ne se vra6tai ako te potarsi![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Spored men nqma kfo da strada6 po nego. Jivei si jivota i ako te iska ne se vra6tai 6toto toi nito te zaslujava, a i ne znae kfo iska.... Jivei si jivota spokoino
... I kakto obi4am da kazvam :
DON'T WORRY, BE HAPPY!!!![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
spored men e lape koeto neznae kakvo iska-sledovatelno prosto go zareji
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
няма смисъл да се опитаваш. Това неговото си е точно гузен негонен бяга. По-добре се отдалечи от него, както винаги казвам, "времето лекува всичко".![]()
чувствам се точно като глупачка ....... това момче наистина нз вече дали знае какво иска![]()
Всичко това ми е доста познато.Всички тези караници и спорове до никъде не водят или само до едно - влошаване на отношенията.Факт е , че той ходи с друга , а не с теб.Това неможеш по никакъв начин да го промениш.Единственото , което можеш да направиш е да го забравиш.Има толкова други момчета.Просто не го мисли.![]()
ако още се обичате и двамата.. можете да започнете на чисто... но си помисли дали си струва, защото ако той е същия.. и отново се започне с тая ревност.. обаче той иска да ти покаже, че още те обича много силно с тоя смс.. и че чувствата му са много силни.. незнам... помисли си..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
imam vryzki v edna ludnica ako iska6 da go pratim toq
Пали мотора и тфа е... неа смисъл се занимаваш с .. днеска искам зайче, утре байче ... и такиа ... ае вънка с куфарите и тва е. Ш' си намериш друг бе, те найш ли колко са много а?![]()
абе това за гузен не гонен бяга се оказа верно .... не смятам че с това момче може всичко да се подобри ... по - добре сега да ме боли от колкото след време да е още по - силно ......
Тези неща, които е говорил не ми звучат много правдободобни.Ходил е с друга, пък теб никога няма да те забрави и винаги ще те обича...
Momi4e... toi ne te zaslujava,ostavi go 6tom se e celuvam s drygo momi4e i e hodil dokato vie ste hodili...prosot go zabravi nameri si nqkoi dryg
ко напрай пак бре. усещам че кат са прибера пак ще играя ролята на посреникПървоначално написано от KuKlAa
ако не греша за ника де
струва ми се , че се обърка .....Първоначално написано от hoseto_
![]()
а относно момчето еми какво да кажа .....има си отешителки така , че трябва да си го отешават аз не съм момиче , което е за самотни моменти
Горе главата и давай напред !
благодаря за поткрепата и укоражаванетоПървоначално написано от djuki
Do nqkade e taka,suglasna sum,no ne smqtam che SMS-a moje da razkrie kolko silni sa chuvstvata mu kum teb!Pomisli dobre predi da sburkash otnovo,toi sam neznae kakvo iska,a i shtom e hodil s dugo momiche kakvo ti garantira che nqma da go povtori pak!Vulku kozinata si meni,no nrava ne!HuBaVo Si PoMisLi!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!