.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Plovdiv

Е възможно ли е ?

Искам да питам предимно момичетата колко бързо свършвате когато приятелят ви прави шпакла (бтв да не съм объркал понятието шпаклата не е когато се използва и език ами само с ръка да я галя тъй да се каже по клитора , тя с език не ми и дава де ) . Та става дума че като и правя така (с доста интензивни движения ) за няколко минути тя свършва (поне тя така казва де и аз имам такова чувство,сигурно за около 5 мин , не съм засичал). Обаче аз си мислех че при момичетата отнема повече време и е по-трудно да се достигне до оргазъм, а пък тя от 10 пъти казва че само 2(защото бяхме прекъснати) не е свършила и че съм супер добър в това (май малко реклама стана ) та ми е интересно дали е възможно да е така
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Напълно възможно си е. Пнякога и при мен се получава така.
    А тя защо не ти дава с език там долу?
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Супер фен
    Град
    sofiq
    i az svar6vam mnogo barzo taka

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    i az svar6vam mnogo barzo taka
    И аз!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Sisilota
    Напълно възможно си е. Пнякога и при мен се получава така.
    А тя защо не ти дава с език там долу?
    Ами тя си пада доста притеснителна,срамежлива , трудно я навивам за каквото и да е макар че сме 4 месеца заедно вече и преди това я свалях още 3 Ама работя по въпроса де
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Guest
    az sushto nishto che ne sum momiche

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Finger Power FTW! И, да, нормално е. Това за дългото време обикновено е от неопитен любовник/притеснение. Дори едно момиче тук ми сподели, че ако любовникът й е егоист, дори и цял час да я "клатят", пак няма да свърши. Мозъчна нагласа. Моето момиче и по време на акта си е бърза. Особено при дълги сеанси можеш да си свериш часовника по нея - на всеки 10 минути.

П.П. "Шпакла" е женското на "свирка". Това, което имаш предвид, не го знам как му се вика, но е хубаво да го умееш. (специалното умение на Близнаците, както на Скорпионите специалното е оралната любов )
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Е възможно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Stopman
    Искам да питам предимно момичетата колко бързо свършвате когато приятелят ви прави шпакла (бтв да не съм объркал понятието шпаклата не е когато се използва и език ами само с ръка да я галя тъй да се каже по клитора , тя с език не ми и дава де ) . Та става дума че като и правя така (с доста интензивни движения ) за няколко минути тя свършва (поне тя така казва де и аз имам такова чувство,сигурно за около 5 мин , не съм засичал). Обаче аз си мислех че при момичетата отнема повече време и е по-трудно да се достигне до оргазъм, а пък тя от 10 пъти казва че само 2(защото бяхме прекъснати) не е свършила и че съм супер добър в това (май малко реклама стана ) та ми е интересно дали е възможно да е така
    da,vyzmojno si e...
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на koalka
    Сравнително бързо свършвам, да.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Оооо .. от ръчички свършвам много бързо и лесно, особено ако е бавно, нежно.. щото по незнайни причини ме боли от грубото.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    С дебел презерватив rulez! Свършвам много по-бавно и накрая всички са по-доволни.
    =D>

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    специалното умение на Близнаците
    Хаха, този факт не го знаех

С дебел презерватив rulez
    Тресни си една чекия преди акта, да видиш какво става после, няма такава издържливост
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си