- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Е възможно ли е ?
Искам да питам предимно момичетата колко бързо свършвате когато приятелят ви прави шпакла (бтв да не съм объркал понятието шпаклата не е когато се използва и език ами само с ръка да я галя тъй да се каже по клитора, тя с език не ми и дава де ) . Та става дума че като и правя така (с доста интензивни движения
) за няколко минути тя свършва (поне тя така казва де и аз имам такова чувство,сигурно за около 5 мин , не съм засичал). Обаче аз си мислех че при момичетата отнема повече време и е по-трудно да се достигне до оргазъм, а пък тя от 10 пъти казва че само 2(защото бяхме прекъснати) не е свършила и че съм супер добър в това (май малко реклама стана
) та ми е интересно дали е възможно да е така
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Напълно възможно си е. Пнякога и при мен се получава така.
А тя защо не ти дава с език там долу?
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
i az svar6vam mnogo barzo taka
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
И аз!Първоначално написано от gazarka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами тя си пада доста притеснителна,срамежлива , трудно я навивам за каквото и да е макар че сме 4 месеца заедно вече и преди това я свалях още 3Първоначално написано от Sisilota
Ама работя по въпроса де
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
az sushto nishto che ne sum momiche
Finger Power FTW! И, да, нормално е. Това за дългото време обикновено е от неопитен любовник/притеснение. Дори едно момиче тук ми сподели, че ако любовникът й е егоист, дори и цял час да я "клатят", пак няма да свърши. Мозъчна нагласа. Моето момиче и по време на акта си е бърза. Особено при дълги сеанси можеш да си свериш часовника по нея - на всеки 10 минути.
П.П. "Шпакла" е женското на "свирка". Това, което имаш предвид, не го знам как му се вика, но е хубаво да го умееш. (специалното умение на Близнаците, както на Скорпионите специалното е оралната любов)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
da,vyzmojno si e...Първоначално написано от Stopman
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
С дебел презерватив rulez! Свършвам много по-бавно и накрая всички са по-доволни.
=D>
Хаха, този факт не го знаехспециалното умение на Близнаците![]()
Тресни си една чекия преди акта, да видиш какво става после, няма такава издържливостС дебел презерватив rulez![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet