.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Зъби

Кофти
    Guest

Зъби

Ми...аз съм момиче на 15 и кучешките ми зъби са изкривени или по-точно са напред в сравнение с другите.Иначе всички ме имат за красива (колкото и не скромно да е) обаче това ми е малко като комплекс.Не мога да се снимам щото като се усмихна и става една карикатура.Поне не са ми големи кучешките зъби и някои казват ,че това ми е чара обаче какво друго да ти каже приятел?"Ужасни са!"?Не ми се вярва.Аз носех шини преди време ама не ги търпях дълго и сега съжалявам.Знам че това ще си е така докато не ги извадя някога затова въпроса ми е не какво да правя.Искам да ви попитам просто как реагирате на това.Например виждате красиво,стройно момиче на улуцата и като я заговорите се оказва ,че са й криви зъбите.Как бихте реагирали?Бихте ли загубили интерес заради това.Имайте предвид ,че не се забелязва много освен ако не започна да се хиля,а аз съм много весел човек и често се случва.Баща ми като в бил малък са му избили зъбите и той от тогава има навика да си слага ръката пред тях като се смее.Аз не мога така.Някак неестесвено ми се вижда и се разбира защо го правя.Дайте ми съвет.Да слагам ли ръката и какво мислите за момичетата с криви зъби?Загрозява ли много?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бааа вампир. Пази се от чесън, кръстове и дървени колчета по възможност.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

spokoino ..veski s defectite si. ne trqa da se kriesh , taka shte e oshte po-smeshno :P .imam edna fr tochno kato s tfoq problem-mn sladka devoika samo deto zybkite malko q pritesnqvat. ako chovek te xaresva kato xarakter toi vbobshte nqma da zabeleji zybi ili po tochno nqma da im obbrne vnimanie. bydi sebe si. da ne ti puka za xorskoto mnenie
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    oo da.predstavqm si ti kakbf si..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    oo da.predstavqm si ti kakbf si..
    Влизам в нормите на обществото.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

hxuahxua..e dobre..priznat si

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

ne we seriozno spoko macka 6tom ti se lepqt gajetata nqma problem

Не се пртиеснявай,това не е голям проблем.Има много хора с криви зъби,не си само ти.Може да ти се оправят от само себе си Но ако толкова много те притеснява това,защо не отидеш на зъболекар и не попиташ дали не биха могли пак да ти сложат шини или пък апаратче ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си