.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Олиото вреди ли на кожата ?

хаха ! днес случайно се полях цялата в олио без да разбера че под бисквидите седи ботилката в шкафа.... и бях цялата от горе до долу с олио сигорно 1 час съм се мъчила да го махна от кожата си ужас !

... въпроса ми е може ли да получа някви обривания и тн... и дали исушава кожата ае сякви такива щот ся се чувствам много гадно имам чувството че още плувам в олио

На никой не пожелавам тоя късмет

(знам че ще ви се стори тъпо ама...)

ami ne sam se sblaskvala s podoben problem no mislq 4e olioto ne isu6ava kojata, po skoro moje da q omazi , edvali 6te se stigne do poqvata na obrivi, osven ako nqma6 alergiq ot olio ,za koqto vse o6te nz dali sa6testvuva ..
    predpolagam 4e sled kato si se izmila bi trqbvalo vsi4ko da e nared e uspeh vse pak i badi po vnimatelna sledva6tiq pat

Guest
    аз мисля че овлажнява кожата или по-точно я омазнява, но не мисля че е вредно

Guest
    ABE TI4AI V BOLNICATA BE! OPERACIQ TRQA!
    Ni6to ti nqma ne se prevzemai

Re: Олиото вреди ли на кожата ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хаха ! днес случайно се полях цялата в олио без да разбера че под бисквидите седи ботилката в шкафа.... и бях цялата от горе до долу с олио сигорно 1 час съм се мъчила да го махна от кожата си ужас !

... въпроса ми е може ли да получа някви обривания и тн... и дали исушава кожата ае сякви такива щот ся се чувствам много гадно имам чувството че още плувам в олио

На никой не пожелавам тоя късмет

(знам че ще ви се стори тъпо ама...)

що пък да вреди олиото не вреди за кожата

Олиото омазнява,ама само от един път нищо не ти е станало и то при положение,че после си се измила
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Дали олиото изсушавало ...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Разбира се, че олиото не вреди Е, малко трудничко се маха... Дори има козметични процедури за лице и тяло със зехтин (разни маски и други такива терапии), което е още един довод в полза на това, че не вреди

Guest
    nz da se smeq li ili da pla4a....
    est.4e ne vredi spoko nqma da umre6

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Нищо ти няма, то е горе долу както бебешкото олио и олиото за почерняване даже чувам, че хората се мажат с олио за салата за почерняване по-бързо
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

kasorazbiva4
    Guest
    Едно лято бачках като бутилирах олио...та ми се е случвало да се олея с олио...никъв проблем след като си земеш хубав душ се отърваваш от гадното чувство, че плуваш в олио. Иначе, не разбира се, не е фатално за кожата.

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо няма да ти стане, спокойно.

Град
    Асеновград, България
    Не мисля, че нещо ще ти стане (освен ако не си алергична към мазнини), даже мисля че олиото заглаждаше кожата. Spox
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си