- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуйровка?
Много искам да си направя малка пеперудка на рамото отзад ама незнам дали боли много и колко горе-долу струва?
![]()
[-o<
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
vremenna ili za postoqnno?![]()
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
За постоянно
214 malkoto_sladur4e
Ami na kolko si? V smisal nqma smisal da si pravi6 6toto posle 6te sajelqva6 ... spored men.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
nqma nikabf smisbl za postoqnno..kat odbrteesh i shte sbjalqvash adski mn :P
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Ima smisyl za postoqnno,a vremenni tatoo nqma - tova sa samo risunki. Pyrvo se zamisli dali naistina iskash i dali nqma da ti omryzne sled vreme tazi tatoo , a sled tova sa vajni i godinite,zashtoto ako vse oshte rastesh ne si pravi - tq shte se raztegne i stava grozna gledka. A i poslednoto neshto e, che ne e preporychitelno tatuirovki da se pravqt prez lqtoto.Nai-dobre izchakai i si napravi ako tolkova iskash ili esenta i zimata.
Za bolkata za vseki e razlichno, a cenata v zavisimost ot studioto, v koeto si q pravish.
Тату лятото не се прави на места, които не можеш да пазиш от слънцето. И аз все така си преебавам мераците.. кофти, но факт. Болката зависи от мястото, големината и прага ти на издръжливост/чувствителност, т.е. индивидуално е. Цената пак зависи от самата татуировка и от студиото/човека, който се грижи за това. По-добре си отдели повече пари, за да си сигурна, че всичко ще е ОК. И си я направи есента, не сега, ако толкова много искаш.
Ми на 13 съм.Не мисля,че ще раста повечеАма какви са им цените горе - долу?
214 malkoto_sladur4e
Братовчед ми си направи пролетта нещо с размери колкото г/д на яйце на глезена.. черно-бяла и плати 40 лв, защото беше в добро студио, при по- обикновените му казаха цена около 20 лв. А цветните са по-скъпи. Както и зависи от татуса - дали е само очертание на фигура или е запълнен и разни такива, поне така ми обясниха де.
Milena_Pld а тебе боля ли те истинската?Ми аз искам пеперудка (запълнена до някъде,не цялата),мъничка на рамото отзад обаче.Значи ще е евтина...аз мислех,че ще е поне 40 лв,ама щом като яйце са 40...мойта ше е към 20 в добро студио
![]()
214 malkoto_sladur4e
на 13?сигурна ли си че го искаш?
аз мразя татуси,защото всяка година модата се променя,и след време ще ти омръзне.ако не си направиш правилната татуировка и после ще съжаляваш.
какво мислят родителите ти за това?
като почнете разни малки да правите ''като какичките''..тц,тц
На 13 си и не мислиш,че ще растеш повече?ъъъ....аха интересно
Ми не мисля,защото от 3 години нищо не ми расте,само килата ми спадат(ама тфа става насила от моя страна де :P )....амиииии наще....казаха,че ми дават
![]()
214 malkoto_sladur4e
амиииииии и искаш да ми кажеш,че на 10 години си била развита напълно?
ти си дете на Чернобил,бе![]()
Хахахаахами на 11 спрях да раста
![]()
214 malkoto_sladur4e
Спряла сии чушки.Сега навлизаш в пубертета...тепъъърва има да растеш и да се развиваш...
Am chestno da ti kaja - samo taka si mislish...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Kakto kazaha i drugite - ti tepyrvq oshte shte rastesh.No naistina ne izbyrzvai![]()
Няма да те боли , само леко ще те щипе , щи вземат 40-50лв.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
да знаеш,подръжка иска,не е за безотговорни хора![]()
пиши като си я направиш
lol!!!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
i kolko si visoka?
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Dete ti si mn typa putka .... kak moje na 13 da iska6 tattoo ... abe mn muka ima po toq svqt ...
i az kato bqh na 13 misleh 4e sam sprqla ama vse o6te si rasta ...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ДЕЕБА ТАЯ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВА ВА ФЪКПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Абе като иска да си прави...сега нали трябва да са модерни...сичките с татоси...пък за кво си ги праят-и те не знаят....фешъни...пфу ...еми направи си...около 20-30 лв зависи от големината....ама след 1 година ще искаш друго...щото децата са така неска дъвка...утре бонбон....в други ден шоколад....вземи порастни и тогава си прави татоси....иначе suck.....
И аз искам татоо,обаче като казах на мама и щеше да получи удар...![]()
![]()
1.52 от 4-ти клас.Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
Ама мн си се харесвам така
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e