- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуйровка?
^![]()
тъпо е да видиш някаква пикла на 13 с татуировка...
hahah..kazaha li ti goПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
...казаха простосмъртните ;
г/д на толкова си направих татуйровка на китката.И да-дори там имаше известна разлика в ...'тоновете' след някоя друга година,но това не ми попречи да я повторя; )и все още мисля,че никога няма да ми омръзне.не за друго а защото си има 'СМИСЪЛ' ; )
и кой се изказа нещо за 'модата'...Обикновено татусите значат нещо за теб.-Ако си сигурна че и при теб е така,и няма да ти омръзне ,то нищо не ти пречи...То не пречи и за едната гъзария да плеснеш една пеперуда,ама и сама можеш да се сетиш колко бърза ще ти омръзне ; )Само ти си знаеш.
за цената-околко 50 лв мисля ти трябват
не е болка за умиране ,НО е гадно който квото иска да каже![]()
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
о боже, ти си 152 на 13 и си мислиш че няма да растеш повече, абе момиче тебе не е те хванал пубертета сериозно още![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ei taq spored mene e mn typa (malkoto_sladur4e)... bila 1.52 i nqmala da raste pove4e ... oh male az kato sam 1.70 i vse o6te rasta ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Хуахауахаауах бая се посмях!Ае от 3 години ви казвам не съм мръднала нито милиметър бе!Хух
То е ясно,че така ще си остана (за огромно щастие де!)...пубертета хахахахаха......пубертета ме хвана в 4 клас.
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Всъщност пубертетът те е пуснал в 4-ти клас по твоите думи.
ОМГ!Мисля,че скоро трябва да излизам вече.Хвана ме в 4ти клас,не ме е пускал!Уф тъпи тъпииииииииииии
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Отивай се прегледай на лекар че не си наред с хормоните нещо; до 1-2 годинки като почнат да ти натежават гърдичките и като почнеш да се пляскаш наляво надясно с батковците да видим кво ще стане...Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Може ти да не за6елязваш,ама не може да си спряла да растеш,освен ако имаш някакви про6леми.
Иначе,то за модата,тва няма значение.И аз имам татус,но не съм
я направила "по модата"![]()
Таа..има си и рискове,ако я направиш сега,може впоследствие да се разшири,заради растежа,но не съм 100% сиг.
А цената зависи от големината,при кого ще си и така.
За 6олката зависи пак от човека,но попринцип като ти се "среща" иглата
с костта,повече ще те 6оли![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Tup na umni kazva li??? Vari da prepodava6 uroci kak se pravqt svirki.
![]()
P.S. Samo za protokola ... Mislq te za malka nagla tupa kurvi4ka ... ni6to li4no![]()
По-добре се посъветвай с лекар, защото татуирането може да причини инфекции и рак на кожата
пеперудата има кофти символ. понеже самото създание е нетрайно, в повечето случаи се интерпретира като знах за по-низшите души...както и да е.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
татуировката си е рана. има ги всички опасности като при други рани, особено инфекции, плюс реалната опасност от алергия към боичките (колкото и да им е добра формулата, нищо не ти гарантира, че ще ти понесе)
yes!!бан за малкото сладурче!благодаря!![]()
Bannaha li q nai posle ???
По въпроса с височината-аз също съм на 13-само че съм висока 172-3 см![]()
![]()
И си мисля, че ще раста и още, а ти...152см и викаш, че няма да растеш повече
![]()
![]()
![]()
What you give is what you get!