.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Sad But True
    Guest

Имам голям проблем, не е спам!!!

Проблема е следния - постоянно се чувствам потиснат и сякаш не съществувам за света. Опитам ли се да сваля някоя мацка ставам за смях. Не, че имам няква готина визия, но не съм и някво чудовище. Заради това постоянно ми се въртят неща свързани с самоунищожението ми. Просто съм се сдухарил на макс и не знам какво да правя. Не е нормално(според мен) да съм почти студент, а да съм още девствен

10х предварително

Guest
    spokoino vseki izpada v takav moment v koito se 4ystva ne nyjen i syper sdyxan izlizai s fr zabavlqvai se i 6te mina sled vreme a do tova 4e o6te si detstven moje bi o6te ne ti e do6lo vremeto ili ako se 4ystva6 gotov-ima i prostitytki za taq rabota

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен проблема ти е в начина ти на мислене.Прекалено ниско мнение имаш за себе си и не се учудвам, че си отчаян.Но човек трябва да намира сили и в най-трудните моменти. Не трябва да се отчайваш и да си мислиш, че ставаш за смях, а да действаш по въпроса.

споки пич всичко ще се нареди спокойно след време ще проумееш че има някой не толкова красиви но забавни и интелигентни момичета които биха излезнали с теб въпреки че имаш недосатаци не се депресираи всичко ще се нареди...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    znae6 li,mislq 4e ne tr da misli6 za momi4eta a di si jivee6 spokoino i da ne si vnu6ava6 podobni divotii...te momi4etata sami 6te te poiskat edin den!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Бургас
    То да си тъп празноглав кретен не било лесна работа

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Ако искаш мир, готви се за война!

Аве един тръгна да псува и вие сички кат стадо 'ррррррррррр' надолу псувни !? Аре кажете нещо смислено по тая тема, ако мое ест.

за пича; неа ядове, имам приятел, който в момента е твой набор, та и той се е затръшкал и заохкал. Обича няк'во маце, тя пък обича друг, пък оня другия обича друга,,, ае въобще е*а любовта да е*а. Та за всеки ш' се намери по нещо, въпросът е да не се комплексираш от тва. Тфа е филма, други такиа яки хорори не си вкарвай, тъпо е , вервай :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си