.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    TAM KADETO OBI4AM

da razpla4e6 mom4e...

4ustvam se guzno tapo i gadno...... razplakah 1 biv6o gadje i to ne 1 pat....... mn mi e jal ,4istvam se kato nekvo bezsarde4no sa6testvo. ''razbi mi sarceto'' tova posledno mi kaza az go 4ustvam ato fr samo..imam si gadje koeto obi4am mnogo i ot ofdavna. no toq biv6iq 1 4e e dale4e a i kazva 4e mn sam go naranila i se obvinqva 4e predi tva me e zarezal a tva mu e bila nai golqmata gre6ka i t.n .......pf nz ,ve4e i fr nea da mi e mai
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да е наранен, защото ти си с друг, имаш чувства към друг.
    Но той явно те обвинява за това, но в болката си явно го прави, а ти не си виновна.Не си виновна, че не изпитваш чувства към него, на сърцето не може да се заповядва.Приятелски му кажи, че не трябва да се измъчва за теб, а да намери момиче, което наистина ще изпитва нещо към него.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    da ne ti puka,prosto mu kaji 4esno kakvo misli6 za otno6eniqta vi i tva e-ti si ima6 priqtel i neiska6 da mu izneverqva6,nali?togava neka tozi da go razbere,pak bilo to i po bolezneniq na4in...bezbolezneni ne6ta nqma,osobeno v lubovta
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    of toi tva ne moje da si go nabie v glavicata,pobarkal se e leko pff mn mi e kofti taka, znam kvo e.... a ina4e o6te po gadnoto e 4e priqtelite mu samo go bazikat za mene i mi vikat jena ti tva jena ti onova...a v sa6toto vreme nikav mi ne e i edna moq fr kato se izcepi....jena ti ama ako ************** 4ue..... 4e vidi6 jena ti akato znam edno vreme kolko stradah po nego.... qvno si4ko se vra6ta edin den

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нормално е да е наранен, защото ти си с друг, имаш чувства към друг.
    Но той явно те обвинява за това, но в болката си явно го прави, а ти не си виновна.Не си виновна, че не изпитваш чувства към него, на сърцето не може да се заповядва.Приятелски му кажи, че не трябва да се измъчва за теб, а да намери момиче, което наистина ще изпитва нещо към него.
    Напълно съм съгласна...нямаш никаква вина.Аз също разплаках едно момче но какво да направя ... - да тръгна с някой щото ми реве ли?! Горе главата миличка , не се тормози заради другите,разбирам те че ти е гадно и гузно но нищо не можеш да направиш.Не позволявай да ти тровят живота
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe trea mi mine guznto skoro ama se pak..............

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Случи ми се абсолютно същото. С един приятел.. излизахме от време на време - просто ей така. Изведнъй той ми сподели колко много ме бил обичал и как не можел да живее без мен.. и аз се стъписах.. защото го чувствах само като приятел После ми беше гузно и ходих с него 2-3 дни.. обаче там се прецакаха нещата.. сложно е.. иии сега вече от 1 година той продължава да ми го повтаря тва.. и аз се го режа възможно най-миличко.. обаче ми е много гузно.. Незнам как да ти помогна..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

STS
    Guest
    Много ме дразнят такива момчета. Някакви лиглйовци дето ми реват като бебета. Глупости са това, не му убръщай внимание той е като тия дето си мислят че е готино ако си здухан и те е срам от всички.

Супер фен
    liglio

Лигла

Цензура !!!!!!!!!!!!!! КучкА.

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    BAYO i moje li da te pomolq kat ne poznava6 horata da ne dava6 takiva mneniq. aide molq ti se da si imame uvajenieto. ku4ka vikai na koito iska6 ama ne i na mene !!!

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    ох и с мен се слу4и не6то подобно само 4е тои не ми бе6е биф6 и му казах 4е не го оби4ам рева сумата му и време но... тва е положението и моята ограмна гре6ка бе6е 4е му казах в на4алото 4е и аз го искам но не бе6е вярно... и аз нз за кфо му го казах..

Еми кажи му,че не го харесваш.Кво повече можеш да напрайш?И той въобще какво иска от тебе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си