v nikakav sluchai ne misli che ti si vinovna za neshto.ponqkoga na horata im se strupva prekaleno mnogo i si go iskarvat na hora koito ne sa im vinovni.v takiva momenti se kazvat kup gluposti koito vaobshte ne se mislqt.govori s neq v prisustvieto na nqkoi blizak chovek.iskam da ti kaja che az mn puti sam bila v podobno polojenie..neshtata se opravqt i pak se razvalqt i taka do bezkrai....kogato neshto takova mi se sluchi predpochitam da ne otgovarqm na nashte a prosto da se pravq che gi nqma i che ne sam gi chula.razbrah che kakvoto i da im kaja te pak shte si mislqt che sa pravi dori i da ne e taka...maika ti mnogo te obicha kakvoto i da si mislish.povqrvai mi sigurna sam che kakvoto i da ti govori vutreshno i stava mn gadno..posledniq put v koito na men mi se sluchi takova neshto prosto sedqh pred maika mi chakah q da svurshi (okolo 30 min.)poglednah q v ochite i i kazah: "vupreki vsichko te obicham,mamo..no prosto nqma da ti pozvolq da mi razvalqsh jivota" stanah i izlqzoh.ne se poqvih cqla vecher.na sledvashtia den kato se vurnah tq mi obeshta che shte se promeni zashtoto osaznala kolko mn me naranqva..znam che pak shte se skarame pak shte e sushtoto..prosto chakam da stana dostatachno golqma i samostoqtelna da otida v drug grad da ucha i da sam daleche......a bashta ti kak priema neshtata.govorila li si s nego toi moje mn da te potkrepi v podobna situacia....kasmet i znai che neshtata shte se opravqt samo ako ti taka pojelaesh..