- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ме е от майка ми
v nikakav sluchai ne misli che ti si vinovna za neshto.ponqkoga na horata im se strupva prekaleno mnogo i si go iskarvat na hora koito ne sa im vinovni.v takiva momenti se kazvat kup gluposti koito vaobshte ne se mislqt.govori s neq v prisustvieto na nqkoi blizak chovek.iskam da ti kaja che az mn puti sam bila v podobno polojenie..neshtata se opravqt i pak se razvalqt i taka do bezkrai....kogato neshto takova mi se sluchi predpochitam da ne otgovarqm na nashte a prosto da se pravq che gi nqma i che ne sam gi chula.razbrah che kakvoto i da im kaja te pak shte si mislqt che sa pravi dori i da ne e taka...maika ti mnogo te obicha kakvoto i da si mislish.povqrvai mi sigurna sam che kakvoto i da ti govori vutreshno i stava mn gadno..posledniq put v koito na men mi se sluchi takova neshto prosto sedqh pred maika mi chakah q da svurshi (okolo 30 min.)poglednah q v ochite i i kazah: "vupreki vsichko te obicham,mamo..no prosto nqma da ti pozvolq da mi razvalqsh jivota" stanah i izlqzoh.ne se poqvih cqla vecher.na sledvashtia den kato se vurnah tq mi obeshta che shte se promeni zashtoto osaznala kolko mn me naranqva..znam che pak shte se skarame pak shte e sushtoto..prosto chakam da stana dostatachno golqma i samostoqtelna da otida v drug grad da ucha i da sam daleche......a bashta ti kak priema neshtata.govorila li si s nego toi moje mn da te potkrepi v podobna situacia....kasmet i znai che neshtata shte se opravqt samo ako ti taka pojelaesh..
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...