.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Доволни ли сте от себе си?

Е? Доволни ли сте от това, което сте постиганали за годините си? Доволни ли сте от човека, който сте изградили в себе си? Мислите ли, че има неща, които трябва да промените в себе си? Бъдете по-изчерпателни :P

ПП: Сори ако се повтаря темата, аз лично не намерих такава...
    На който му се убива време...

Голям фен
    Град
    софия
    и да и не...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Точно в момента - не.
    хъхъ..

Не,не съм доволна. Мога много,но ме е срах от новостите,затова и се отказах от много неща.Допреди година нямах никакво самочувствие и много съжалявам за това, защото това и до ден днешен ми създава много проблеми
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз не съм - налегнал ме е адски мързел и нямам желание за нищо. В 7-ми клас бях наистина доволна от себе си, изкарах високи оценки на изпита и
    отидох в училището което исках... оттам нататък всичко се прецака - развалих си успеха, не намерих приятели и се затворих в себе си... има страшно много неща, които искам да променя в себе си...

Хм... мисля, че като автор на темата трябва и аз да напиша

Ами...доволен съм от някои неща - мисля, че като човек съм се развил доста добре. Смятам, че мисля зряло за възрастта си. Но съм прекалено мързелив, що се отнася до училище...може и повече
    На който му се убива време...

ami donqkude sum dovolna,ama donqkude absolutno NE,nz vuob6te ne mi se y4i i me e nalegnal edin murzel iii mi se hi samo po kypon4eta i t.n.-kat si4ki ostanali.mi mislq 4e trqq da promenq o6te nqkoi ne6ta v sebe si,ima o6te kfo da se jelae
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Не. Мога и повече.

Супер фен
    Определено не.

Супер фен Аватара на Exothermic
    За момента ме ,но се надявам в близък план отговорът ми да е положителен!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Голям фен
    Не съм доволен от количеството на изграденото... От качеството... долу-горе.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Винаги съм казвала:
    Винаги може и повече.
    Както и:
    Никога не трябва да съм доволна от това което съм постигнала. Винаги трябва да искам и да се стремя към повече.

Guest
    Имаше една система за себеоценявате и себенаграждаване- първо трябва да се оцениш самия себе си какво си постигнал и какъв ти е характера.От 1 до 10. И после се награждаваш със една 'вкуснотийка', а именно- за всяка точка която си си дал слагаш 1 лъжичка от някакво любимо сладко.А за всяка, която си си отнел, слагаш 1 заешка дърдонка(ако така се пишеше).И после дано ти е сладко...Дори с 9 да си се оценил, пак ще ядеш сладко с дърдонки...Поуката според мен е,че трябва не да сме недоволни от себе си, а да оценяваме това, което сме постигнали и да продължаваме

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    dovolna sum, ama ima kvo da se jelae o6te
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    бях доволна от себе си до преди 3 години когато у4их пове4е от здраво не само за държавните а за поне още 4 изпита с ниво за софииския/а бях само края на 7 клас!!!/ве4е съм мн зле в у-ще,радвам се 4е тази година отървах поправките.като 4овек смятам 4е съм изградила хубав характер и винаги ще мисля така.преди бях лудо,но свестно дете,но след 9 клас по4нах да летя право надолу с главата-по4нах да не се прибирам до мн по-късно и не се обаждах на наште,запо4нах и с наркотиците/дори маи още не бях свършила и 9ти клес/,забърквах се постоянно в големи каши свързани с пари,дилъри,предателства и т.н.била съм 1 голям тъп идиот щом съм го позволила.хи4 не се гордея с тея неща/а те са прекалено мн по-сложни отколкото ги описах сега/.еи тея проблеми ме промениха до 1 степен в 2 посоки:станах перанои4на и супер страхлива,но от др страна запо4нах да осъзнавам провала и запо4нах да се опитвам да си стана като преди.лошото е 4е лесно се преминава към интересното и неизвестното,но връщането е мн пъти по-трудно.определено не съм 4овека които е нормално да бъда и с които ще се гордеят наще,но не мога да отрека 4е съм имала и мн моменти които ще ми останат за цял живот.леко смесена работа е тук-не е то4но като да съжалявам,но не съм и доволна.еми трябва да променя мн неща и като за на4ало-мисленето.при изградени 1ни навици,на които си робувал няколко год от детството си ще е някво странно и може би трудно,но опита е наи-важен.не,всъщност може6е де не правя 4ак такива глупости,но не съжалявам за вси4ко.и с риск някои да ме оплюете не съжалявам нито за друсането,нито за хората около мен защото и в 2те намирам и хубави неща,пък и в края на краищата това е 1 не малка 4аст от детството ми,а то никога няма да се повтори.
    надявам се да бях достатъ4но из4ерпателна!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да, доволен съм от това което съм и което съм постигнал. Мисля че имам с какво да се похваля, но не мисля че е достатъчно. винаги може още нещо, затова и продължавам напред.

откак разбрах, че в пубертета самоанализът е саморазруха, спрях да го практикувам

Не съм доволна и май никога не съм била напълно доволна, защото винаги си давам много зор и съм много взискателна към себе си. Стремя се винаги на по-високо и не мисля че съм направила нещо кой знае какво до сега за моите 15 години.

Понякога от прекалената ми импулсивност се получават големи глупости...последният път даже казах нещо наистина ужасно на мъжа си. Но точно откровеността и импулсивността са нещата, които харесвам в себе си. Не съм постигнала много, но съм стойностен човек.

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Не. Не съм доволна от себе си вобще!
    Знаещ ли коде е по лошо от това да разочароващ родители или близки? Себе си.
    Никога не съм се и опитвала да дам 100% от себе си и по едно време абсолютно спира да ти пука какво другите мислят или искат от теб.
    Но да разочароваш себе си е най-лошото. Никога не съм била човек, които обича да се хвали или я интесува мнението на другите но когато става въпрос за мен и дали съм щастлива със себс си е друго. Като си помисля никога не съм била.. И винаги съм се разочаровала от сбе си за каквото и да е.. Но имам още малко време..
    Не искам да се задълбочавам по този въпрос...
    I am the substance and the one who has no substance.

да, за сега съм доволна от повечето неща...но често си пилея времмето неправилно. седя пред компа, гледам телевизия и ям прекалено дълго. трудно ми е да си разпределям времето. често се отпускам и времето минава прекал;ено бързо, и докат се усетя-съм излязла от играта...а после за да влезеш пак вътре, костват много усилия....
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Ами както се казва във "Красив ум" - "И мен ме е гнус от себе си ама трябва да се търпя"...
    Не мога да кажа,че съм доволен от себе си ама само аз мога да си помогна така че за сега се справям
    "Feel free to say NO"

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм много доволна.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз - да. Особено днес. Преди няколко часа си взех успещно и последният изпит. До тук не съм скъсана на нито един ( недай Боже! [-o< ). Миналата година също бях доволна - влезнах желата специалност и то в желаното учебно заведение. Работя, уча, издържам се. Мисля, че дотук се справям с живота и това ме радва.
    Радва ме също, че всичко, което ми се случи особено миналата година не успя да ме сломи и въпреки че дълго не можах да го забравя и то повлия, аз успях все пак да го преживея, да мина напред и отново да вярвам, че животът е хубав, макар и в някои свои моменти само.
    В личен план съм доволна, че съм обичала, че съм прощавала и че съм била обичана. Доволна съм и то приятеля си.

Бих искала да имам повече приятели и да съм малко по-добра, но работя по въпроса
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

барман-'фотограф' може би може и пове4е,но то винаги може.А преди година не съм си и представяла какво може да се случи с мен.Щастлива съм с хората около мен,'заниманията' си,което ме кара да съм доволна и от себе си
    единственото което искам е... да знам ТОЧНО какво искам ...защото може би е нещото което почти никога не се случва при мен.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си