- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Какво удоволствие ви доставя?
iskaam da popitam kvo vi dostavq tolkova da lijete momi4eto i ako ima malko kosmi mani4ki 6te vi dostavq li pak udovoslstvie da q lijete
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Особено ако е чистичка, няма проблеми![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Ако си е завряла някоя наденица у дупката и с косми да е-ще се прежаля.Стига да се наплюскам!![]()
Автора-кретен си моето момче.
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Горещо ти препоръчвам да премахнеш космите. Лепят се по езика.
Не е приятно като ги плюя.
Добре е преди лингуса (лизането:-) сте се къпали, хигиенично е. Къпането заедно е приятно преживяване, а ако сте се чувствали неудобно един от друг, също помага:-)
Винаги ми е било удоволствие да го правя (малко преувеличено)
nikoga ne mi e haresvalo
probvai da gi vsmu4e6 i zavarti6 po posoka na 4esovnikovata strelka.
Голям размер на картинката! /machoka/
Мен ме кефи, че доставям удоволствие на приятелката - пък и я гледаш от 2 см как изглежда, което си е голям кефА малкте косъмчета не ми пречат, стига да не е някоя гора
6te mi zasednat mejdu zubkite i shte i kaja da si fashta putq i da se lije sama!
А вие се наричате мъже?Взели да се перчат колко са силни и как се напиват,пък като видят някой друг косъм вече,бягат да се крият.Момичетата,които се бръснат,не могат до го правят повече от веднъж седмично,по простата причина,че космите запорват да стават по-дебели и тъмни.Същото е и при вас.Вие да не си бръснете интимните части всеки ден,че приятелката ви ако види и един косъм никога повече няма да иска да ви види?Не бъдете толкова претенциозни,щото може да оставате без десерт за вечеря.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
estestveno che jenata ne moje da se brusne vseki den..a majete ako iskat dudite na priatelkite im da cufnat kato maiska roza neka da gi karat da se brusnat...posle nqma da im e mnogo priatno da sa celite v pupki i ranichki![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
мен ме кефят твоите сладки косъмчета, ако ти е писнало от префърцунени момченца, ще се радвам да ти доставя удоволствие пиши ми на скайп: typshopПървоначално написано от v_an4eto
Махни ги по-добре...
Абе вие луди ли сте?
Естествено че ме кефи и ме подлудява да я лижа, понеже ме кефи да усещам, че въздействам на възбудата й по един от най-добрите начини.
Тези които се притесняват от космите, абе да не почват да я лижат и следователно да не изискват да им правят свирка. или да хване епилатора и да я мине![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от love_girls
И аз така мисля... въпреки че отново се намесвам в тема за момчета.![]()
Собственост на Canis_Dirus
веднъж седми4но е много малко.е,ако не прави6 редовен секс по-може.но по принцип,особено сега като е лято поне 4 пъти в седмицата трябва задължително
ЕМОЦИОНАЛНО удоволствие ми доставя , драги, да я гледам как се гър4и от кеф..
Аз винаги съм харесвал гладко избръснати с 1-а муничка чертичка. Много по добре изглежда (поне за мен). И естествено че неможе да се бръснат всеки ден, но все пак има и кола маска която премахва космите поне за месец.
Лошо момиче,ще те шляпаме!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()