.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    v_an4eto
    Guest

Moderated:Какво удоволствие ви доставя?

iskaam da popitam kvo vi dostavq tolkova da lijete momi4eto i ako ima malko kosmi mani4ki 6te vi dostavq li pak udovoslstvie da q lijete

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

absolutno 6tom me kefi!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Особено ако е чистичка, няма проблеми
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Gospod
    Guest
    Ако си е завряла някоя наденица у дупката и с косми да е-ще се прежаля.Стига да се наплюскам!
    Автора-кретен си моето момче.

Moderated by Aleandra
    т. 2 от Правилника!

Guest
    Горещо ти препоръчвам да премахнеш космите. Лепят се по езика.
    Не е приятно като ги плюя.
    Добре е преди лингуса (лизането:-) сте се къпали, хигиенично е. Къпането заедно е приятно преживяване, а ако сте се чувствали неудобно един от друг, също помага:-)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Винаги ми е било удоволствие да го правя (малко преувеличено)

Супер фен
    nikoga ne mi e haresvalo

probvai da gi vsmu4e6 i zavarti6 po posoka na 4esovnikovata strelka.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Голям фен
    Мен ме кефи, че доставям удоволствие на приятелката - пък и я гледаш от 2 см как изглежда, което си е голям кеф А малкте косъмчета не ми пречат, стига да не е някоя гора

Piskodurvec
    Guest
    6te mi zasednat mejdu zubkite i shte i kaja da si fashta putq i da se lije sama!

А вие се наричате мъже?Взели да се перчат колко са силни и как се напиват,пък като видят някой друг косъм вече,бягат да се крият.Момичетата,които се бръснат,не могат до го правят повече от веднъж седмично,по простата причина,че космите запорват да стават по-дебели и тъмни.Същото е и при вас.Вие да не си бръснете интимните части всеки ден,че приятелката ви ако види и един косъм никога повече няма да иска да ви види?Не бъдете толкова претенциозни,щото може да оставате без десерт за вечеря.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Град
    your mind,your body and your soul
    estestveno che jenata ne moje da se brusne vseki den..a majete ako iskat dudite na priatelkite im da cufnat kato maiska roza neka da gi karat da se brusnat...posle nqma da im e mnogo priatno da sa celite v pupki i ranichki
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Guest

Re: Moderated:Какво удоволствие ви доставя?

Цитирай Първоначално написано от v_an4eto
    iskaam da popitam kvo vi dostavq tolkova da lijete momi4eto i ako ima malko kosmi mani4ki 6te vi dostavq li pak udovoslstvie da q lijete

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    мен ме кефят твоите сладки косъмчета, ако ти е писнало от префърцунени момченца, ще се радвам да ти доставя удоволствие пиши ми на скайп: typshop

Махни ги по-добре...

Град
    Sofia
    Абе вие луди ли сте?
    Естествено че ме кефи и ме подлудява да я лижа, понеже ме кефи да усещам, че въздействам на възбудата й по един от най-добрите начини.
    Тези които се притесняват от космите, абе да не почват да я лижат и следователно да не изискват да им правят свирка. или да хване епилатора и да я мине
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Абе вие луди ли сте?
    Естествено че ме кефи и ме подлудява да я лижа, понеже ме кефи да усещам, че въздействам на възбудата й по един от най-добрите начини.
    Тези които се притесняват от космите, абе да не почват да я лижат и следователно да не изискват да им правят свирка. или да хване епилатора и да я мине

И аз така мисля... въпреки че отново се намесвам в тема за момчета.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    веднъж седми4но е много малко.е,ако не прави6 редовен секс по-може.но по принцип,особено сега като е лято поне 4 пъти в седмицата трябва задължително

Guest
    ЕМОЦИОНАЛНО удоволствие ми доставя , драги, да я гледам как се гър4и от кеф..

Аз винаги съм харесвал гладко избръснати с 1-а муничка чертичка. Много по добре изглежда (поне за мен). И естествено че неможе да се бръснат всеки ден, но все пак има и кола маска която премахва космите поне за месец.

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Абе вие луди ли сте?

И аз така мисля... въпреки че отново се намесвам в тема за момчета.
    Лошо момиче,ще те шляпаме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си