- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв тип хора сте?
Какъв тип хора сте?От Хората които ходят често по купони и са канени навсякуде или сте от хората,които ходят 1 в годината и хората не ги канят толкова често?
Трети тип - канят ме,но не ходя![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Какъв тип хора сте?
опа имах предвидПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
и аз съм такаПървоначално написано от Анонимко
И аз така...каква групичка![]()
където ме поканят гледам да съм там
където ме гонят гледам да ме няма![]()
Канят ме, чат пат, но не ходя... не обичам да ходя...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Мхм и аз тъй...по партита съм навсякъде ама домашни купони оредяватПървоначално написано от lmao
Абе зависи - едни ме канят много и навсякъде,други не ме канят.Аз ходя на някои купони,на други не ходя...обикновено от някои купони не ми остава време да отида на други купони...Аз съм четвъртия тип - хем ги канят,хем не,хем ходят,хем не...
П.С. трети тип писаха че било "канят ме,но не ходя"
kudeto me pokanqt hodq
ne se slu4va 4esto
no za tova puk hodq i nepokanena![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ами зависи за кфо говорите.. ако е за класа - канят ме, ходя понякога ама в повечето случай не, щото класа ми са сдухани чалгарчета и не ми е приятно да гледам пияни, повръщащи, клатещи се на мазни кючеци..
..иначе с мойта компания си се събираме сяка вечер и си го правим както трябва..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ходя всяка вечер почти-дискотеки, партита, плайни, часни, домашни...обичам да копунясвам, но напоследък се чувстванм доста изморена и леко остаряла за нощни избухвания, а съм едва на 18...![]()
![]()
затова вече знам-всяко нещо с мярка...
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
нит ме канят нито ходя нито се натискам да ходя![]()
mi koga men kanqt,koga az kanq..ama ne e vs den,de...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Сам как го правите как имате толкова много хора около вас,че всеки ден да копунясвате?Кажи ни рецептата?![]()
Рядко ме канят .. ама почти не ходя. Не обичам като цяло купоните и пиянските истории. Странен човек съм.. затова нямам и много приятели.
Канят ме понякога разни чалгари и ест не ходя,защото най-много да се добера до кухненските ножове и ... ще има масово убийство.![]()
Иначе с моите приятелки от доста време се каним да ходим в едно заведение,тоест може би единственото заведение,в което не пускат чалга,а горе-долу такава музика,каквато аз искам.Проблемът е,че там се събира ... утайката на Пловдив и наще не ни пускат.А малко тъпо да се влачим с някой родител,макар че родителите ни са готини.![]()
Sa6toto...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Я, съвпадение!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Да не сме в един клас?![]()
![]()
kanqt me chesto no v 60-70 % ot sluchaite maika ne me puska shtoto mi dava samo do 11 a az se pribiram kbm 2-3..![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!