първо:вярвам ти, че го обичаш. прочетох мнения, според които не можеш да заобичаш човек за 1 седмица. да де ама ти си имала и месец и половина, през който си мечтала за него. второ:да те успокоя. това,което чувстваш, е напълно нормално. мисля че всяко момиче има своята гадна историйка, своето момче, което я третира като (да цитирам моята "историийка") мърша, но тя тъпо и упорито продължава да е готова на всичко за него. трето:аз няма да те съдя. няма да ти кажа, че си глупава и наивна, защото си направила, каквото иска той от теб. напълно те разбирам. аз какви глупости съм правила....но това е друга тема. накрая един съвет:знам че изглежда невъзможно, но се опитай да изоставиш чувствата си. недей да си режеш вените- той няма да усети твоята болка. не се напивай(хахахахахахха аз да ти го казвам звучи тъпо, защото аз изпивам такива количества алкохол поради същата причина като теб), черният дроб не се прочиства. не нараняваи себе си заради неговите мизерии. и най- важното:спри да му вярваш. между другото това е и най-трудото.