.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    не е установено още :]]

kuf e 6ansa da vlezna vuv 2-ra angliiska

kolkoto i da vi e stanalo banalno ve4e s tiq izpiti molq kajete ako imate priblizitelni predpolojeniq dali s bal ,koito se vurti okolo 31-32(naprimer)
    6te moga da vlqza vuv 2 angliiska i kuf e 6ansa da vlqza tam

Преди 3 години влязох с бал 32.75 там! Не помня какъв беше обаче минималният...някъде м/у 31 и 32 трябва да е бил.
    Тази година обаче изпитите са различни, оценките също и...нищо не се знае!

Guest
    Като завършил любимата гимназия преди скромната 1 годинка, мога да препоръчам 1: За бога хора, не купувайте - поне не и ако си мислиш че 2АЕГ има нещо общо с елитна гимназия и искаш да научиш нещо - особено пък англйски.

дам и аз съм чувала лоши неща за 2 АЕГ...миналата година имах 1 приятел, който влезна с бал 29.5 което е супер нисък бал, сега обаче изпитите са различни и незнам...А ти откъде си знаеш бала ебати като 1ния изпит е сега?!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Мисля че ще влезнеш, не се безпокои. Но и аз мисля, че училището не е кой знае какво. Според мен почти няма разлика със СОУ-тата.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Sigurno 6e ima6 6ans

Guest
    Абсолютно влизаш (с такъв бал и при този тест по математика...)
    А защо точно в това "елитно" училище искаш да влезеш? То си е квартално...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абсолютно влизаш (с такъв бал и при този тест по математика...)
    А защо точно в това "елитно" училище искаш да влезеш? То си е квартално...

mi prosto mislq 4e kato vsi4ki si mislqt 4e 1 angliiska e po-dobra ot 2 -nqma takova ne6to plus tva ve4e 4ak tolkva elitni daskala v sofiq nema

Guest
    Хм имаш шанс миналата година влязох с 32.250 което си е малко и бях на едно от последните места.(но ме приеха още на първо класиране). И все пак балът всяка година е различен ; ).
    А относно коментарите на останалите ще кажа че определено не е квартално училище и е много по добре във всяко отношение от 45то примерно... което си е чисто квартално училище ^^
    И спрете да сравнявате първа и втора английска и двете си имат предимства и недостатъци (като всяко училище впрочем) ясно е че всеки ще си защити неговото. Но недейте да мислите че първа е по добра от втора щото е в центъра а втора като не е значи е квартално училище

jane_
    Guest
    Eh... 2aeg si e qko daskalo be....
    10 klas zavur6vam taq godina i... moga da vi kaja 4e si e qk kupon!!! Be... nz spored men 6te vleze6!!! Trqbva da se prigotvi6 oba4e 4e daskalite ne sa koi znae kolko predrazpolojeni i... men specialno mn obi4at da me precakvat

A kolkoto do elita.... q mi kajete mili horica 1 elitno u-6te v sf be!!!! Az za 1va angliiska kvi ne6ta sum slu6ala.... ne 6tete i da znaete......

Aide skupa do dogodina Dano se zapoznaem vse pak

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хм имаш шанс миналата година влязох с 32.250 което си е малко и бях на едно от последните места.(но ме приеха още на първо класиране). И все пак балът всяка година е различен ; ).
    А относно коментарите на останалите ще кажа че определено не е квартално училище и е много по добре във всяко отношение от 45то примерно... което си е чисто квартално училище ^^
    И спрете да сравнявате първа и втора английска и двете си имат предимства и недостатъци (като всяко училище впрочем) ясно е че всеки ще си защити неговото. Но недейте да мислите че първа е по добра от втора щото е в центъра а втора като не е значи е квартално училище
    -Какво против имаш 45-то училище,та нали са в една сграда с 2-ра АЕ и двете са квартални училища,но какво от това.Имам доста познати осмокласнициот английската, и те почти не учеха тази година,може би нагоре положението е по-различно като те затрупат с многото предмети.Аз също учих уж в ,,елитно,,училище в центърра на София цял първи клас,но се окоза,че истината е съвсем друга,затова се преместих. А до авторката на темата-предполагам,че ще влезеш с този бал,ако не от първо от второ класиране поне,айде успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Абсолютно нищо против 45то и аз съм учила там. Точно за това си позволявам да го коментирам щото знам какво е било там и какво е във втора английска ^^ И нз кой какво е учил това си зависи от учителите и от самия ученик аз лично съм доволна от себе си и от училището ; )
    Да не е офф: успех на авторката ^^

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Никой не знае какви ще са оценките, най - малкото заради резултатите на другите, но и заради това, че тъпото министерство ще си оценява както си иска...Може да ти стигне и даже да си първа по успех, а може и да влезеш в някое не толкова "елитно" училище...засега никой (май) не знае

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Град
    не е установено още :]]
    eee mili4ki blagodarq vi za uspehite koito mi pojelavate i 6e gledam da se zapoznaq s vas ako moga

Guest
    Значи вчера проверих за бала и се оказа, че миналата година е бил малко над 31, и понеже тази година се очаква баловете да са по-ниски, имаш голям шанс да влезеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си