- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да кажа?
Немога да повярвам че стигнах до тука да пиша във форум ама айде може да дадете някой свестен съвет
Та проблема ми е толкова съм влюбен в едно момиче че незнам дори какво да правя.Имал съм гаджета но тя е нещо спецялно.
Искам да и кажа колко съм влюбен но всеки пък като я видя се вцепенявам и немога да кажа нищо.Опитах се да и го кажа по телефона и пак не става(най малкото не ми е в стила но се пак се опитах и пак се вцепених).А съм обикновенно директен човек но като я видя или чуя някак си забивам.Ставам просто беззсилен.
Та ако можете да дадете някакъв савет как да го преодолея това вцепеняване ще ви бъда много благодарен.
Недей да се притесняваш.Какво толкова?Ако не го направиш , после може и да съжеляваш.Просто като я видиш я извикай настрани и й кажи какво чувстваш.Кой знае?Може чувствата ви да са взаимни.Нищо не губиш , така че действай.Срама до никъде не води.Успех
Проблема ти е че се здухваш. Бъди смел, ако не можеш да й кажеш че я обичаш дори и да тръгнете ще скъсате скоро след това защото те е толкова срам.
точно така! =D>Първоначално написано от STS
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
kakto drug pyt kazvam alkohol mu e maikata
И аз това си казвам.Първоначално написано от BebeTooOoo
Надявам се да мога следващият път.
И да здухвам се което е най-тъпото защото никога при никаква друга ситуация не съм се здухвал а точно при тази ситуация се получава така.
Но явно трябва да се престраша.
Знаеш ли защо точно в такава ситуация се получава така?Защото явно се притесняваш от реакцията й , как ще реагира , какво ще ти каже , лошо или добро?Не съм ли права?Но всъщност това е нормално , но е по - добре да се опиташ да го преодолееш...![]()
пийни една чаша вино,една двойна водка или ракия(силна) на екс или една биричка(за да се отпуснеш) и си в играта...![]()
Брао братле , само така. Едно 200-250гр. упойчица ... уиски най-вече ... Охааа ма де, нека си вали на вънка, я съм си добреПървоначално написано от vvs_go
![]()