- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Така наречените "техники"
Здравейте,значи много го обичам тоя форум и си го чета редовно,въпреки че не пиша мнения. Темата ми е във връзка с едно понятие много известно в този форум: Най-често е : "Не е важен размера, важно е как го използва" , "Всичко е в техниката" , "Не е важен размера важно е качеството". Не съм от тея с голям член,именно затова пускам тази тема, искам да разбера какво разбирате под това "Качество" и "техники" на мен ми е 14 см и ми е много интересно да разбера някоя "техника" с която мога да зарадвам момичето до мен!Не намерих таква тема във форума... Надявам се по-опитните да споделят своя опит![]()
Питай митето бербатов
Цела европа разправя к'ъв е техничар
Логично е че за да осъществиш техниката ще трябва да взимаш и топка в леглото
Цяла европа не може да греши, нали така?
Зависи от позара и дали можеш да го движиш докато си вътре в нея. Наскоро научих че е много приятно за партньорката.
опита е най-важен лека полека ставаш все по-добър и по-добър
sam ne moga :P
Техниката е да е здрав, издръжлив и винаги готов за работа, останалото зависи от партньорката какво харесва, така че никой не може да ти каже нещо точно, което да работи при всички
Абе имаше една такава тема....
Но, по въпроса. Техниката не идва само от това, което е между краката ти. Аз се побърквам, когато приятелят ми действа с ръце.
Има неща, които трябва да знаеш. Те се научават с времето и с опита с дадено момиче. Умения като френската любов, познанието къде се намира G-точката. Познания за това къде са ерогенните зони на партньорката ти и какво харесва в секса. Трябва ти доза въображение и изобретателност, за да не стават скучни нещата. И, естествено, да не свършваш за 2 минути.
Голямата философия е в това, че секса става все по-добър с времето, защото с дадения човек се опознавате и можете да си доставяте максимално удоволствие.
bate s vremeto 6te stav6 po-dobyr i po-dobyr prosto trqbva da use6ta6 tqloto na partniorkata si
Техниката като цяло включва позата, дълбочината н проникване, честотата и амплитудата на движението ти, скоростта на същото. техниката включва избора на пози, стимулиращи G точката и/или клитора. техниката като цяло трябва да ти идва от вътре, но и да е пригодена за съответния партньор и в случая нейното влагалише и ерогенни зони. Аз обичам да речем бавното проникване и движение с малка амплитуда, но да е доста навътре в мене. въпрос на вкус е в крайна сметка.
Може ли някой да ми обясни къде точно е предната стена на вагината? ето малко инфо за G точката. щ
Мисълта, че жените имат "вълшебен бутон", който oсигурява сензационно количество удоволствия, звучи твърде добре, за да е истина, особено от мъжка гледна точка.
Е, мъже бъдете сигурни, че G- точката не е само мит! Тази легенда е истинска!
G-точката е термин, който е формулиран от немския доктор Ернест Графенберг.
Къде се намира ?
G-точката е малко парче тъкан, което е разположено на 2 инча от вагиналния отвор, на предната стена и се уголемява по време на стимулация.
Как действа ?
G-точката е директно свързана с оргазмения център в мозъка. Затова, когато се стимулира и оргазмът настъпва, женския сексуален отклик е крайно интензивен. Тази ерогенна зона може да бъде усетена само, когато жената е възбудена - тогава зоната се увеличава от приток на кръв и става твърда и взъбудена. Веднъж възбудена интензивните сексуални удоволствия следват непрестанно.
Как да я стимулирате?
G-точката реагира на натиск, не на докосване, затова не при всяка сексуална поза би била подходяща. Затова много жени изпитват трудност да намерят своята собствена G-точка.
Много жени смятат, че в позиция "ездачка" по време на сексуалния акт най-добре се стимулира G-точката
Затова, както виждате всичко дотук беше за прочутата G-точка, обърнете внимание на нашите съвети и накарайте партньорката си да се почувства на седмото небе!