- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Как да го накарам да забрави
Xora mnogo mi e gadnod a spodelq kakvo napravih.. ama nqma kak
Zna4i imam si priqtel ot 5meseca i ne sam spala s negoaz bqh spala s 1 4ovek predi da trygna s tova mom4e s koeto sam.. no 1 den se skarahme s priqtelqt mi i kak stanaha ne6tata 4e prez tozi 1 mesec koito ne bqh s nego az izlizah s brat mu t.e imahme malka vryzka.. i na 1vata ve4er si legnah s nego.. SUPER ME E QD naistina s golqmo pravo moqt ima da mi vika KURVA no mi e super nepriqtno i sajalqvam.. kakto i da e.. az sprqh da se zanimavam s brat mu toi se sabra s priqtelkata si pak az potyrsih moq i nie se opravihme toi me pomoli da ne go lyja i da mu priznaq si4ko i mu go kazah.. i skoro si govorihme i me popita.. kak moja da legnesh s brat mi kogato se zapozna a s men ne moja .. stana mi mnogo gadno IMAM GOLQMO jelanie da sam s priqtelqt mi i da imame seksualen jivot .. no pROSTO qvno toi 4aka az da mu go namekna ve4e.. i az da sam i na men 6te mi e gadno 4esno da si priznaq nqmashe da se opravqm s 4oveka kolkoto i da go obi4am ako e spalo s nqkoi moi rodnina kamoli brat mi..
mnogo mi e gadno 4e misylta mi e kak da zzabravq za tova i kak da go nakaram i toi da zabravi i da sme si zaedno i da vodim dobyr seksualen jivot.. iSKAM go MNOGO
az vinagi sma si go obi4ala prosto sam bila iznervena i nz .. o6te si zadavam vaprosa kak sam moghla da go napravq
No sam mnogo
v nego.. i iskam vsi4ko nai hubavo za napred i da ne se razdelqme .. ve4e.. HELP blagodarq predvaritelno i ne go zemaite za ebavna i da si praite ta6ak s men !!! MERSI na vsi4ki koito sa sapri4astni kam temata mi
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!