- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Как да го накарам да забрави
Xora mnogo mi e gadnod a spodelq kakvo napravih.. ama nqma kak
Zna4i imam si priqtel ot 5meseca i ne sam spala s negoaz bqh spala s 1 4ovek predi da trygna s tova mom4e s koeto sam.. no 1 den se skarahme s priqtelqt mi i kak stanaha ne6tata 4e prez tozi 1 mesec koito ne bqh s nego az izlizah s brat mu t.e imahme malka vryzka.. i na 1vata ve4er si legnah s nego.. SUPER ME E QD naistina s golqmo pravo moqt ima da mi vika KURVA no mi e super nepriqtno i sajalqvam.. kakto i da e.. az sprqh da se zanimavam s brat mu toi se sabra s priqtelkata si pak az potyrsih moq i nie se opravihme toi me pomoli da ne go lyja i da mu priznaq si4ko i mu go kazah.. i skoro si govorihme i me popita.. kak moja da legnesh s brat mi kogato se zapozna a s men ne moja .. stana mi mnogo gadno IMAM GOLQMO jelanie da sam s priqtelqt mi i da imame seksualen jivot .. no pROSTO qvno toi 4aka az da mu go namekna ve4e.. i az da sam i na men 6te mi e gadno 4esno da si priznaq nqmashe da se opravqm s 4oveka kolkoto i da go obi4am ako e spalo s nqkoi moi rodnina kamoli brat mi..
mnogo mi e gadno 4e misylta mi e kak da zzabravq za tova i kak da go nakaram i toi da zabravi i da sme si zaedno i da vodim dobyr seksualen jivot.. iSKAM go MNOGO
az vinagi sma si go obi4ala prosto sam bila iznervena i nz .. o6te si zadavam vaprosa kak sam moghla da go napravq
No sam mnogo
v nego.. i iskam vsi4ko nai hubavo za napred i da ne se razdelqme .. ve4e.. HELP blagodarq predvaritelno i ne go zemaite za ebavna i da si praite ta6ak s men !!! MERSI na vsi4ki koito sa sapri4astni kam temata mi
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Кво го бавиш бе?
Следващия път като го видиш направо му смъкваш панталона и почваш да духаш
Ne iskam da sam gruba i da mu se nahv1rlqm makar 4e dosta pyti go pravq kakto si sedim i mu se mqtam po4vam da go ligavq da go hapq i mn da go celuvam daje se strqska ponqkoga.. :P mi az seki den go vijdam postoqnno e v nas ako ne e na rabota daje e spal v nas no nishto.. smisal 4uvsvam se stranno seshtam se za greshkata si i .. nqkvo zabivam i na nego mu e kofti..iskam da otidem na nqkoi mestence kadeto 6te sme samo dvamata a nashte vinagi sa v nas.. i taka nemoje da se otpusne.. no toi po4iva nai mnogo 2 dena nemojem da otidem na bungala ili da se zakanim na po4ivfka
![]()
Пише се Упрек, мойто момиче, Упрек..
Е то не е ли човек момчето?az bqh spala s 1 4ovek predi da trygna s tova mom4e
prez tozi 1 mesec koito ne bqh s nego az izlizah s brat mu![]()
![]()
А с баща му?
Евала!!!i na 1vata ve4er si legnah s nego
Е да, ама той явно не иска, горкия. Така де, брат му може да му е разказвал разни неща.IMAM GOLQMO jelanie da sam s priqtelqt mi i da imame seksualen jivot
Мдааааам...s golqmo pravo moqt ima da mi vika k***a
Ако го направиш това ти си втория АСТОР бе момиче!misylta mi e kak da zzabravq za tova i kak da go nakaram i toi da zabravi![]()
+1 !!!Кво го бавиш бе?
Следващия път като го видиш направо му смъкваш панталона и почваш да духаш
Без уважение, Опрашев.
BEZ oligofreni veee.. ne iskam mneniq na hora koito si praqt ta6ak !!!ne sam spodelila s vas za da mi se podigravate !!!
В ситуации като твоята човек осъзнава колко полезно му е умението да прощава.
На теб го казвам - забрави за станалото. Има един момент, в който миналото започва да ти пречи, и трябва да го разкараш, защото не можеш да изживееш живота си пълноценно тук и сега.
Когато ти забравиш, просто премини в действие. Има ли желание, има и начин. Искаш да спиш с него? Винаги може да стане. Можеш да издебнеш момент вашите да не са у вас. И сума ти други варианти. Най-малкото за една вечер можете да идете в хотел.
А той просто трябва да превъзмогне случилото се.
Ако не може да го направи, нямате бъдеще. Ако го направи, това ще ви сплоти още повече и ще сте много по-силни заедно.
Просто в случая ти си тази, която трябва да е активната страна.
И лично моят съвет към теб - комуникация. Не губете връзка - какво иска и не иска другия, какво чувства и т.н. Загубите ли общуването си един с друг, сте дотук.
Айде... и успех![]()
na kolko godini si?12?
Честно казано не ми се вярва нещата да се оправят, а дори и да се, никога няма да бъдат както прди. Не можеш да очакваш миналото отношение и доверие, което той ти е имал. Заболяло го е от изневярата, още повече със собствения му брат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
нима очакваш, че ще забрави и просто с лека ръка ще продължи напред ?! аз не бих .... и мисля, че никога няма да простя на приятеля си дори само ако разбера, че си пада шпо сестра ми примерно .... Как може да твърдиш, че обичаш един човек, след като си го сменила още на същия ден със собствения му брат?! мисля си, че си няк'ва малка тъпа курвичка .... като пораснеш ни се обади ....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Тва е било много тъпа постъпка , но случва се . Не мога да те обвинявам . Но не очаквай от него да го забрави , можеш да се опиташ да спечелиш доверието му отново . Говори с него . Опитай се да стането по близки от преди . А идеята с хотела добра е . Ако пък не ти харесва не е толкова трудно да си намериш терен стига и двамата да го искате . Защтото май на него още не му е минало за твоята постъпка и скоро май няма и да му мине!
Доста глупава постъпкаМисля, чи нито той ще забрави, нито ти. Може с времето нещата да се оталожат, но болката от изневярата ще си остане в сърцето му.
ти не си лягаш с официалното си гадже, а с някой си друг там го правиш на 1-вата вечер. Ако питаш мене приятеля ти изобщо не те привлича. И аз не съм си леганала с гаджето ми първите 5 месца, ама не съм си лягала с друг. съвет-късай със това семейство, барат, баща, сват, кум и си намери някой друг. Колкото и да обичам сестра си и приятеля си никога не бих им простила ако правят секс. И на двамата!
Мхм и аз тва се питах..Първоначално написано от gafinka
![]()
Объркани теенове. Така се получава като почвате половия си живот преди да разберете за какво е измислен![]()
Бих казал изключително малоумна постъпка. Как 5 месеца няма да го направиш със човека , когото обичаш, а с някакъв никаквец да го направиш, особено първата вечер![]()
Не се прави , че ти е гадно или си мазохистка или си най-тъпата кучка , която е живяла на земята.![]()
Аз ако бях на твоя пич на мястото , не секс ще ти отказвам , а направо ще ти бия шута! И аз незнам какво намира в такава куха система той!
Но хвала намерила си си заблудено момче, може би има пари , а няма мозъка на брат си, за да разбере , че ти искаш парите, а не се сеща как да те използва. Сигурен съм че ще си оправите отношенията и всичко ще е 6 , до момента в който ще му вземеш всичко материално.
![]()
Гадна малка кучка ненавиждам момичетата с малко мозък, заради такива плоски личности като теб.![]()
Отвращаваш всичко детско в мен. По-добре отиди някъде да те ръгат за пари и не се прави , че ти дреме за момчето![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от love_girls
Права си права си капка мозък нямаш да направиш така с момчето си,той нз ква е тая случайност още да е с теб.Много малко са тези който биха останали след такава демонстрация на липса на чувства![]()
ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАш ТОВА МОМЧЕ !!!
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Прав прав съм. Момче съм![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Упс сори пич, все те бъркам като видя тая снимка с вълка и женатаПървоначално написано от love_girls
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Ne me razbrahte mAI.. toi me obi4a a az ne go obi4ah az si pravih maitap s nego 6toto vijdah 4e kvoto si iskam i d apravq toi pak e s men.. i toi 1 den be6e v tqh s edna deto nai mnogo nenavijdam.. i re6ih da byda do tam s nego.. i se zapoznah s brat mu te sa kato kapka voda.. i po govor i na vid samo deto brat mu e s 2g po golqm pari.. pari nqmat smisal normani hora sa PROSTO k1sno mi doide ak1la i zeh da go sajalqvam is e zamislqm 4e e mnogo gotin a az typata mu pravq na puk 6toto znam 4e me obi4a prosto si igraq s nego.. i mnogo sajalqvam i prosto.. brat mu me prevli4a kakto i toi no prosto neq ve4er bqh malko piinala i se vry6tahme ot noshten basein.. i taka.. ina4e nqmashe da stane.. prosto ddz naprao.. stig ste me oprekvali ne sam na 12 kakto nqkoi pitaha i znam 4e e glupavo no nqmam nujda da mi go kazvate i Moq priqtel mi e prostil smisal kaza mi ne me int.. gadno mi e no PROSTO toi oprekva brat si vika toi e glupaka 6toto mi e brat a e trygnal da se zanimava s teb.. toi 1vi trygna da mi zv1ni i t.n i az mu go kazah... i ob6to vzeto az sam si vinovna no v negovitye o4i e brat mu... te mnogo se karat i o6te pove4e brat mu si ima priqtelka i zaradi mene q zaeba.. no posle kato se opravih s moq toi sy6to se opravi s negovata.. i ddz golqm film mnogo grozen i mnogo sajalqvam zashtoto rzbiram 4e go jelaq i iskam da sam s nego snoshti spa v nas i be6e perfektno.. otpusnahme se i si iskarahme perfekna ve4er jalko 4e e dneska noshna..i mn hora NE SA PRAVI.. !!! PREVLI4A ME MNOGO PROSTO sme nqmali vazmojnost mnogo raboti i az.. i se sme bili na sabiraniq obshti ili na plaj kafeta s kompanii .. i imashe druga pri4ina za da ne spime zaedno no minalo opravi se si4ko.. dano da prodyljim taka.. se pak SE RADVAM i BLAGODARq NA HORATA KOITO ME PODKREPIHA makar 4e sa malko !!!
![]()
Наистина-изгубено доверие трудно се връща.Тъпо си направила, да, но след дъжд-качулка.
Mi spored men pak MAcka kasmetliika si 4e sled si4ko stanalo toi e s teb qvno naistina te obi4a .. i da hubu e 4e kato te e pital dali si imala ne6to ob6to s nego ne si go izlygala 6toto ako e iskal 6tql e da razbere ako ne si mu kazala i po lo6o mi.. pri uslovie 4e brat mu te e znael.. nz az ne bih spal s na brat mi priqtelkata dori i tq da iska..)) nz kolkoto si ti tolkova i tq vinovna.. ama nqma kak.. stavat gre6ki..
USPEX
=D> =D> =D> =D> И аз така смятам !Първоначално написано от love_girls
ти не знаеш май какво искаш. След като си въртяла въпросното момче на пръста си и си си играла с него си заслужваш всичко. Може и да не си на 12, ама трябва още да пораснеш!
Може би много трудно ще забрави защото с брат му... извинявай ама това е ужасно.... Ако наистина те обича и му разкажеш всичко както е станало може и да ти прости... Късмет..![]()
Az sam mu kazkazala si4ko absolutno ni6to ne sam skrila ot nego.. i toi mi e prostil pone ne si li4i 4e mu e gadno prekaleno mn dyrji na men no az se smqtam za vinovna i na mene mi e koftiddz mn mi e gadno no.. ot tuk natatyk spiram da pravq gluposti daje na kafe nqq izlqza s mom4e..
момичетата като теб ще си останете долни курви, не мога да повярвам, че си се изгаврила с него като си разбрала, че го обичаш, най-добре се гръмни, този свят няма нужда от тебПървоначално написано от Milenkaaa