Цитирай Първоначално написано от love_girls
Объркани теенове. Така се получава като почвате половия си живот преди да разберете за какво е измислен
Бих казал изключително малоумна постъпка. Как 5 месеца няма да го направиш със човека , когото обичаш, а с някакъв никаквец да го направиш, особено първата вечер
Не се прави , че ти е гадно или си мазохистка или си най-тъпата кучка , която е живяла на земята.
Аз ако бях на твоя пич на мястото , не секс ще ти отказвам , а направо ще ти бия шута! И аз незнам какво намира в такава куха система той!
Но хвала намерила си си заблудено момче, може би има пари , а няма мозъка на брат си, за да разбере , че ти искаш парите, а не се сеща как да те използва. Сигурен съм че ще си оправите отношенията и всичко ще е 6 , до момента в който ще му вземеш всичко материално.

Гадна малка кучка ненавиждам момичетата с малко мозък, заради такива плоски личности като теб.
Отвращаваш всичко детско в мен. По-добре отиди някъде да те ръгат за пари и не се прави , че ти дреме за момчето

Права си права си капка мозък нямаш да направиш така с момчето си,той нз ква е тая случайност още да е с теб.Много малко са тези който биха останали след такава демонстрация на липса на чувства ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАш ТОВА МОМЧЕ !!!