Ne me razbrahte mAI.. toi me obi4a a az ne go obi4ah az si pravih maitap s nego 6toto vijdah 4e kvoto si iskam i d apravq toi pak e s men.. i toi 1 den be6e v tqh s edna deto nai mnogo nenavijdam.. i re6ih da byda do tam s nego.. i se zapoznah s brat mu te sa kato kapka voda.. i po govor i na vid samo deto brat mu e s 2g po golqm pari.. pari nqmat smisal normani hora sa PROSTO k1sno mi doide ak1la i zeh da go sajalqvam is e zamislqm 4e e mnogo gotin a az typata mu pravq na puk 6toto znam 4e me obi4a prosto si igraq s nego.. i mnogo sajalqvam i prosto.. brat mu me prevli4a kakto i toi no prosto neq ve4er bqh malko piinala i se vry6tahme ot noshten basein.. i taka.. ina4e nqmashe da stane.. prosto ddz naprao.. stig ste me oprekvali ne sam na 12 kakto nqkoi pitaha i znam 4e e glupavo no nqmam nujda da mi go kazvate i Moq priqtel mi e prostil smisal kaza mi ne me int.. gadno mi e no PROSTO toi oprekva brat si vika toi e glupaka 6toto mi e brat a e trygnal da se zanimava s teb.. toi 1vi trygna da mi zv1ni i t.n i az mu go kazah... i ob6to vzeto az sam si vinovna no v negovitye o4i e brat mu... te mnogo se karat i o6te pove4e brat mu si ima priqtelka i zaradi mene q zaeba.. no posle kato se opravih s moq toi sy6to se opravi s negovata.. i ddz golqm film mnogo grozen i mnogo sajalqvam zashtoto rzbiram 4e go jelaq i iskam da sam s nego snoshti spa v nas i be6e perfektno.. otpusnahme se i si iskarahme perfekna ve4er jalko 4e e dneska noshna.. i mn hora NE SA PRAVI.. !!! PREVLI4A ME MNOGO PROSTO sme nqmali vazmojnost mnogo raboti i az.. i se sme bili na sabiraniq obshti ili na plaj kafeta s kompanii .. i imashe druga pri4ina za da ne spime zaedno no minalo opravi se si4ko.. dano da prodyljim taka.. se pak SE RADVAM i BLAGODARq NA HORATA KOITO ME PODKREPIHA makar 4e sa malko !!!