- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 6to imam 4uvstvoto 4e svur6i
Awe hora 6to imam 4uvstvoto 4e ve4e otmina modata na cigarite sred nepulnoletnite ave gazariqta im otmina kvo 6e kazhite
може би наистина има някакъв спад в броя,но мисля 4е по-скоро са някъде 50 на 50,защото мн от тях още си пу6ат.в моито у-ще към 70-75% пу6ат,а като гледам и по другите не е малка броиката
Ами може и да има нещо такова , но ми прави впечетление че около мен все повече хора започват да пушат . Така че не съм много сигурна .
se mi e taq na men mi se pu6i i pu6a ama mai si e taka
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
е то в мойто даскало си е газария че пушиш защото е мн градско то натая логика дали е газария като се натупам там или се напуша![]()
Глупости на търкалета.
Мне, даже сега забелязвам, че и по-малките /имам предвид 1-2-3 клас/ са с цигара в уста и се правят на гъзета. Преди май не беше така или просто не съм забелязвала![]()
![]()
в момента е модерно да се пуши трева, просто за да се смееш.
Малко останаха ценителите, към които претендирам да принадлежа.
И наркотиците и цигарите и алкохола вече не е толкова популярен сред подрастващите.
а бе вие само за гъзария ли пушите? за гъзария е да си дърпаш,без да гълташ дима...не вярвам тука никой да не гълта дима...
...не мисля.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Май наистина... Вече я няма цигарената мода.. Или поне понамаля.. Сега е някъде точно "50/50" Но пушачи сред подрастващите още има.. А и който си знае цигарката... Няма се откаже лесно от нея..
Това любов ли е?!?
Ti me napomni na 1 [riqtel ,Sedqhme v edna gradina i az shteshte da piq s priqteli i mi svarshiha cigarite , kazah mu dai mi 2 - 3 cigari da imam da pusha,toi mi dade 1 i mi kaza:
Az sega shte hodq pri edni momicheta i pred tqh trqbva da pusha.
Spored men ne se pushi da si gazar ili rapar.
И при мене е така,дори заклети непушачи вече пушат повече от мен,а аз пафкам от 3 години...Първоначално написано от djuki
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
и при мене е така... абе според мен цигарите никога не са били гъзария... може да са били гъзария сред някои малки куч*и и изпаднали простаци /не че аз не съм малка де/, но сред по-големите и по-умните цигарите са си били просто зарибявка. може би затова пушачите стават все повече и повече...Първоначално написано от djuki
![]()
не казвам че е много умно да пушиш, но кой-както се уреди!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
I az imam takiva nabliudeniq!
po vremeto na mama e bilo mnou moderno da si pushish 1 cigarka s kolata![]()
![]()
![]()
Sega rposto decata sa po-... informirani da kajem,imat mnogo alternativi da se pravqt na gazari..a moje bi razbirat ,che pusheneto e gadno..vonqt ti racete ,kosata, kojata, drehite...celiqt vonish gadno..dyha ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kakvo si prichinqvash na sebe si
![]()
На същото мнение съм.. И аз съм ги забелязвала.. дечица, но просто искат да са гъзари.. тц тц.. А иначе сега е много модерна тревата.. всеки втори е тревоман..Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Така е вече не са на мода, защото вече всеки втори пуши и т.н. На мен ми е все тая, на мен ми се пуши и ще пуша.![]()