- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderate:Възможно ли е да съм толкова тясна?
Хора энам,че ви эадавам уникално тъп въпрос,ама все пак..хъхъх
Яме въпросът ми е:
Може ли да не може да ми влеэе? хахаа эвучи мноо тъпо,но аэ имам увството че съм АДСКИ тясна...![]()
Мерси
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Споко няма такъв вариянт![]()
Спокойно, в най-лошия случай ще си хванеш японецНе вярвам, обаче, да се стигне дотам ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
moje ima veroqtnost no ako te predrazpoloji kakto si trqbva i go napravi kakto trqbva nqam da ima problem
Малко вероятно е бе ! Споко ...
Вагината е изключтелно разтеглива, нали от там излиза цялото бебенце? В нужният момент ще се разшири колкото трябва, споко. Дори наистина да си тясна, на момчетата това им харесва, защото усещанията са по-силни. По-добре това, от колкото да си като 'стара чанта' и да се чудят какво си правила да се разшириш толкова.
Хуахаухауахах спокС бе все ще ти влезе![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И аз бях доста тясна, кажи му да си по-влажна, за да може да проникне по-лесно.Използвайте и овлажнител.
Вие хубаво във всяка тема рекламирате овлажнителите, ама аз ако се вясна пред моята с такова нещо в ръката, най-много да ме замери с него по главата. Та се чудя как всички вие имате толкова положително отношениеПървоначално написано от koalka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Възможно е
Но ако се опиташ може и да имаш успех
едва ли....може би просто не си достатъчно възбудена (нз как си установила че си тясна де...предполагам с опити за секс.)или просто не се отпускаш достатъчно
Почти невазможно опитаи с по опитно момче ... Ако ме японците са на разположение![]()
![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
Eдва ли си 4ак ТОООЛКОВА тясна...
ОФФТОПИК: SHIZZLE!!!!\
/ ти взе 4е се върна
![]()
Робинята на Quench
като ни боли като агне на гергьовден ще искаме овлажнител. Има жени и жени. Има тясни има и по-широчки. Има такива, които изпитват болка при всеки акт(аз да речем), а има такива които никога не ги е боляло. лично аз нямам нищо против овлажнителите, ама най си обичам за овлажняване френските ласки.Първоначално написано от shizzle
Ааа къде ще иде та няма да влезе, може да си тясна ама това се оправя с времето, то и на мойта едва пръст и вкарвам ( то за сефте беше де )![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Ако си девствена и имаш по-упорита девствена ципа, докато не се разкъса съвсем, има проблем с влизането, да.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.