Та така ето моята история:
Имам си гадже от 4 месеца, на което много държа. С него ме запозна един мой МНОГО добър приятел, който е познат на гаджето ми (бивш негов най добър приятел).Та значи всичко беше ок докато гаджето ми не ми разказа, че моят приятел за нещо го бил преебал и сега много го мрази и т.н. И едва ли не иска да си натрапи мнението и аз да започна да имам отрицателно мнение към приятеля ми ( в смисъл не гаджето). Но аз си имам изградено мнение вече за този човек и то е доста положително ... Та работата е там, че с гаджето ми постоянно се караме заради тва момче понеже той си мисли , че ме сваля и иска да си одрежа всякакви контакти с него , а на мен не ми се иска... Просто не е честно спрямо моя приятел , с който се познавам от преди с гаджето ми ... И честно казано от 4 месеца не съм излзиала с въпросния приятел за да нямам скандали с гаджето ми и той пак не е доволен ... Днес стана дума за това и аз му казах , че ми се иска да изляза на едно кафенце с приятелчето ми (само приятел ми е нищо повече) да се видим и т.н. понеже ми липсва времето дето пркарвах с него и много здраво нараних гаджето си и просто нз какво да правя вече ... Той иска да избирам , а това не е честно защото и ан двамата държа но по различен начин ... Гаджето ми все излиза с тва , че не иска човекът, който най много обича (визира мен) да се среща с човека, който най-много мрази(въпросния приятел)...
Какво да правя?!
Благодаря на всички, които прочетоха историята ми ...