Е тфа е животецо ... едни биричка, други количка ... днеска ти пиеш, утре тебе те гътат ... такъв е живота ....

за любовта ... ба ле га ... май не тря я търсим, щот и да я намерим, неа да знаем, че сме я открили.

за гаджетата .... аве ти кфо искаш от тях същност, да моем ти помогнА, Аз :> щото мога, не щото искам, то искам , ма и мога => искам и мога = аз хъхъ

за жегата ... ела в Сандански, тука напрао , днеска (б.р. вчера вече) слизам от балкана, нашия, арния .. горе ладийка , рекичката, водопадчето, поизпекох се малко след яката баня в 12 градусовата вода... слизам аз тука, кат ме лъхна ми ти тоя горещ въздух, кфо да прайм ся ... обадих се на 1 приятел, баща му шеф на леярната тука в Санднански .. и така му разпраам;

Вентси (Венци) , аве баща ти нещо мноо е надървил тия комини бе, яката авра е тука!? И той разпраа ; абе не е от комините , от времето е, ма теб ти е жега, щот идваш от хладното. И верно .. ма кфо верно .. гледам си термометъра в момента ; стайна темп 28 , отвънка вееке 23 градуса. А кат знам , че треа се спи по жегитеее...

извод от цялата тая ситуация; жеги, жени, деца, женени с деца, любов, секс ... да не ти дреме на шапката .. прави си нещата к'вито мислиш, че тряя, пък бах го, да стаа кфото ще :P