OoOooo Kolko pyti sym izpadala v podobni lubovni krizi... am kfo da se prai.. Samo edin pogled me e otnasql na neveroqtni mesta.. edna usmivka i sym se raztapqla.. i kogato toq blajen mig e svyrshval.. sym podivqvala.. i sym bila bolna.. kakva e taq lubov ne mi e qsno.. i kakvo iskame naistina.. zashto go iskame.. i zashto tochno ot nego.. kogato toi ne ni go dade... bahsi.. tfa koeto ne mojem da imame ni kara da go jelaem po silno... zabranenia plod e nai sladyk... i horata kazvat che vremeto lekuva... i kakvo lekuva.. kat go vidq i vsichko pak me vryhlita sys nechoveshka sila.. Am tfa e jivota!

Inache mi haresva tfa det imash otdolu na podpisa... I to moje da se vkluchi kym temata.. haha..

I osven tova iskam da kaja oshte neshto... Snoshti gledah PyrL HarByr... Takava ubiistveno silna lubov.. "Az ojivqh zashtoto te obichah" - bqha dumite mu.... Tolkova silna che te kara da nastryhvash.. Ta.. az oshte vqrvam v lubovta.. i imenno v tazi v lubov... neveroqtno chistata.. udivitelno silna.. i beuslovno jertvogotovna..ito spodelena.. Sig sym naivnica.. Sig sym dete... shtoto nqkoi kazvat che tq e samo po filmite... Ne znam.....