.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Омлет

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Омлет

Хора, от какво се прави омлета?!

Аз, единствено, бъркам яйцата в една чаша и ги слагам в тигана и така.
    Веднъж мама ми беше сложила резанчета кренвирш в него.

От какво друго се състои и кк се приготвя?
    Прясно мляко?

..?

Докато бъркаш яйцата добавяш сирене,месо(каквото имаш под ръка),кашкавал и продължаваш да ги бъркаш...после пускаш в тигана...кат се изпържи от едната страна обръщаш...чакаш да се изпържи и от др и готово...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    iaica, bra6no,malko voda burka6 reje6 salam ili kakvoto iska6 slaga6 vutre burka6 i go slaga6 v tigana

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    az si go pravq s qica,sirene slagam si i malko presni 4u6ki, file,6unka ili salam i stava mn vkusno (a tva vs se obarkva i g slaga6 v tigana, ne po otdelno)

Guest
    Според каквото ти се яде. Може да сложиш много неща. Примерно зеленчуци, меса, сирене.

Мляко, или сметана се слага, ако го искаш по-пухкав.

Сода не слагате ли?
    Аз си го правя само с яйца и кашкавал, иначе става прекалено натруфен (за мен).

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз слагам абсолютно всичко-луканка,кашкавал,сирене,го чица,соев сос,подправки всякакви,лютеница или доматен сос,маслини..абе всичко което ми хареса в хладилника...
    Ама ги слагам първо луканката и малко от кашкавала да се позапържат и после директно вътре в тигана бъркам всичко,щото като ги бъркам отделно в купичка и после ги сипя....абе не ме кефят

Аз много рядко правя,но все пак правя .Слагам всичко,ситно нарязани чушки кренвирши пак нарязани на ситно,подправки,кашкавал него го настъргвам на рендето,шунка,сирене...какв то ми дойде под ръката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си