.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Омлет

  1. #1
    Мега фен Аватара на cherinka
    Регистриран на
    Jun 2006
    Град
    гр. Пловдив
    Мнения
    8 557

    Омлет

    Хора, от какво се прави омлета?!

    Аз, единствено, бъркам яйцата в една чаша и ги слагам в тигана и така.
    Веднъж мама ми беше сложила резанчета кренвирш в него.

    От какво друго се състои и кк се приготвя?
    Прясно мляко?

    ..?

  2. #2
    Докато бъркаш яйцата добавяш сирене,месо(каквото имаш под ръка),кашкавал и продължаваш да ги бъркаш...после пускаш в тигана...кат се изпържи от едната страна обръщаш...чакаш да се изпържи и от др и готово...

  3. #3
    Голям фен Аватара на naia
    Регистриран на
    Apr 2006
    Град
    София
    Мнения
    882
    iaica, bra6no,malko voda burka6 reje6 salam ili kakvoto iska6 slaga6 vutre burka6 i go slaga6 v tigana

  4. #4
    Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Регистриран на
    Jul 2006
    Град
    sofia
    Мнения
    839
    az si go pravq s qica,sirene slagam si i malko presni 4u6ki, file,6unka ili salam i stava mn vkusno (a tva vs se obarkva i g slaga6 v tigana, ne po otdelno)

  5. #5
    Guest
    Според каквото ти се яде. Може да сложиш много неща. Примерно зеленчуци, меса, сирене.

    Мляко, или сметана се слага, ако го искаш по-пухкав.

  6. #6
    Сода не слагате ли?
    Аз си го правя само с яйца и кашкавал, иначе става прекалено натруфен (за мен).

  7. #7
    Мега фен
    Регистриран на
    Jun 2004
    Град
    веселите пейки
    Мнения
    5 103
    Аз слагам абсолютно всичко-луканка,кашкавал,сирене,го чица,соев сос,подправки всякакви,лютеница или доматен сос,маслини..абе всичко което ми хареса в хладилника...
    Ама ги слагам първо луканката и малко от кашкавала да се позапържат и после директно вътре в тигана бъркам всичко,щото като ги бъркам отделно в купичка и после ги сипя....абе не ме кефят

  8. #8
    Аз много рядко правя,но все пак правя .Слагам всичко,ситно нарязани чушки кренвирши пак нарязани на ситно,подправки,кашкавал него го настъргвам на рендето,шунка,сирене...какв то ми дойде под ръката

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си