- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как мога да си спра цикъла?
ako si spre6 cikula nai6 kolko 6e si precaka6 tqloto? ako bog ti e dal cikul na4i trq da ti idva poradi edna iili dryga pri4ina...ako iska6 da iz4aka6 opr. vreme dokato ti doide otidi pri lekarq si i go pitai da ti predpi6e protivoza4atu4ni no f nikuf sly4ai lepenkata za protivoza4atu4no za6toto az q imah i pri4inqva mn neydobstva i razni ne6ta...opitai hap4etata i zapo4ni da gi pie6 no vnimavai 6ot 6e si precaka6 cikula syper qko...ako nqma za kakvo da se pritesnqq6 i ako ne prai6 sex 6+ si... no ina4e vnimavai govori s lqkarq si
Spred men moje6 samo da go zaburza6.Demek da ti doide po-burzoMakar ,4e pri smqna na 'klimata' ne e izkliueno pak...
![]()
az li4no napravih takava glupava postapka da si spra cikala ama naistina hglupava ili po smotan na4in zakasniava mi 6 meseca ve4e i ako te interesuva kak eto kak:
zna4i kat zemi6 da jade6 na den samo 4erveni qbalki a v subota i nedelq morkovi se spira optimalno.[/b]
по принцип има хапчета, които забавят а не спират цикъла, точно каквото ти желаеш, но консултацията с лекаря ти е задължителна![]()
po princip ne e dobre da si go spira6 prosto navli4va6 si problemi za po natatuka 6toto ako po4ne6 hap4eta si ysilva6 dvoino pove4e hormonite a tfa ne e dobre...vuob6te ne si trypai tqloto s glyposti o6te ot sq 6ot 6te kara po burzo da raste6 i taka natatuka i po4ne6 li gi edin put tiq hap4eta i ako gi spre6 6e ti doide taka ili ina4e i sled tova 1-2 meseca tqloto ti 6e se precaka 6ot e sviknalo na dvoini hormni i stava tupo...spored mene nai dobriq na4in ot koito moje6 da se oturve6 ot tova e da probva6 tamponi ili prosto s prevruzka tui kato mislq 4e kato si vuv voda i ne ti te4e tolkova mnogo no puk nz...ti si re6ava6 se pakПървоначално написано от ^EmPiRe^GiRl^
Ами..Аз бях във същата ситуация,за едно зелено..Мама има позната гинеколожка и я разпита.Та има хапчета,които ти изместват цикъла.Пият се сутрин и вечер,всеки ден,и когато спреш да ги пиеш,ти идва пак![]()
Все пак мисля,че не е добре да се пият повече от седмица максимум..
Иначе нямах никакви проблеми с тях.
Kaji kakav e tvoia na4in,4e na men mai 6te mi se naloji?Първоначално написано от sb
Ami az misl-q 4e -4--rez vitamin c moje6 ne da go spre6 ama da ti doide po kasno no ne sam sigorna ne sam probvala ako probvam 6te ti kaja dali deistva!4ao
еми може6 да го спре6 чрез хормонални таблетки.маика ми ги пие ако се налага.но първо се свържи с генеколог.не е хубао да се пият когато си пубертета.има си там няква схема дет са гледа по нея и се пият,тя е вътре в опаковката.![]()
![]()
neznam dali nama da doide napulno no moga da ti kaja 4a s vitamin c 6te ti te4e po-leko i 6te svur6i po-burzo. Samo ne prekalqvai s dozata!
Аз пък ще съм Ви благодарна ако ми кажете ,сега след като ми дойде как да ускоря свършването му?!
kagi hap4eto koe e plsssssПървоначално написано от Анонимко
![]()
spored men po dobre ne se opitvaii da si go spira6 samo 6te si navredi6.. pone ne probvai bez da se konsultira6 s lekar.. no 6tom 6te putuva6 prosto si sloji prevruzka..