- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Може ли да съм забременяла само от...
Значи...Аз съм на 16,гаджето на 17...Ходим от два месеца и не сме правили секс още..Последния път у тях обаче се..разгорещихме доста и той извади пениса от боксерките и започна да ми го търка между краката..Не правихме секс,само го..търкаше![]()
Ии...Трябваше да ми дойде на 20,а още не е..
Та се,чудя,възможно ли е в мен да расте малко,сладко бебче..
Moderated by Barbie
7т.
Да, честито, мами![]()
Въпреки че има хиляда такива теми, за да не се притесняваш - не, не може да си забременяла. Не сте имали полов контакт.
Като за начало..
Благодаря ти,Барби,за успокоението.
И да,предполагам има хиляди теми и аз нарушавам правилата,ноо може би знаете как е-човек като се паникьоса,въобще не мисли за правила![]()
Има си тестове. Отиваш в 1вата аптека, взимаш един, напишкваш го... гледаш резултата и се успокояваш.
О,Боже!Ние с моя приятел преди да правим секс също го правихме това,а и сега го правим защото е супер възбуждащо....няма как да забременееш от тфа бе моме....оле какво нещо е внушението!
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз принципно съм си казала,че няма да правя секс,преди да се ограмотя колкото се може повече...Начи май доста време ще си седя девствена![]()
Аз практикувах "учене в движение"Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Mi ne nqma da ima6 malko sladko beb4e!!!![]()
Споко бе, няма как да забременееш само от "търкане"Доста пове4е усилия са необходими..
![]()
Робинята на Quench
С отговорите до тук считам темата да изчерпана. заключвам!!!!